Keylor Navas: Ne feledd, a Real Madrid mindig visszatér!

Keylor Navas az ABC-nek adott interjút, amelyben beszélt a soron következő Bajnokok Ligája mérkőzésről, illetve megosztotta őszinte gondolatait Real Madridnál eltöltött eddigi időszakáról.

A Bajnokok Ligája mérkőzésről: „Semmit nem veszünk biztosra a Roma ellen. Mindent bele fogunk adni a győzelemért, mert a Real Madridnál nincs más lehetőség. Ez a csapat, a történelme és a szurkolók DNS-ébe van kódolva. Sokan azt mondják, hogy a Bajnokok Ligája a Real Madrid természetes élőhelye, de a Celta ellen megmutattuk, hogy mennyire fontos számunkra a La Liga is, függetlenül attól mennyire komplikáltnak tűnik a helyzetünk.”

Rosszabb eredmények sorozata: „Egy új elképzeléshez való alkalmazkodás időt kíván. Az apró részeknek össze kell állniuk. Hiba, ha ilyenkor az idővel versenyzel. Ahogy mondják: ne feledd, a Real Madrid mindig visszatér.”

Zidane-ról: „Megmutatja, hogy ő nem csak arra született, hogy győztes gólt szerezzen a 2002-es Bajnokok Ligája döntőjében. Minden esélye megvan arra, hogy nagy dolgokat érjen el itt, edzőként.”

Kemény munka és meghozott áldozatok: „Az én titkom? Imádom a munkámat. Szeretek edzeni, szeretek versenyezni, imádom a futballpálya illatát és szenvedélyét.”

Hálásnak lenni: „Minden este megköszönöm Istennek, hogy én és a családom egészséges, és természetesen azt, hogy lehetőséget adott arra, hogy ezt az álmot éljem. Meg akarom szolgálni a klubnak minden egyes mérkőzésen, minden egyes nap azt, amit adott nekem.

A Real Madridnál: „Nehéz elmondani, hogy milyen érzés a Real Madridnál lenni olyannak, aki még nem volt itt. Ez csodálatos és varázslatos. Azt gondolom, a földkerekség minden játékosának legalább egy percet el kellene töltenie a Real Madridnál.”

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK