A Real Madrid potenciális nyári célpontjai

A Marca a mai nap folyamán készített egy listát azokról a játékosokról, akikkel kapcsolatban felmerült, hogy  nyáron a Real Madrid  esetleges célpontjai lehetnek. A FIFA eltiltása még mindig Damoklész kardjaként  lebeg a levegőben, senki nem tudja, mi lesz az ügy vége, szóval a listát kérjük fenntartásokkal kezelni.

Robert Lewandowski (Bayern)

A lengyel támadóról  egyre többször halljuk, hogy távozóban van a német csapattól, mert Carlo Ancelotti nem számol majd vele a keretben ősztől. Mindeközben a Madridban Karim Benzema élete szezonját futja, így a Lewandowskiért fizetendő összeget nem biztos, hogy megérné kifizetni Florentino Péreznek.

Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund)

Ha hihetünk a Marcának, Zidane szívesen lecsapna a villámléptű gabonira. A támadónak abban az esetben jutna fontos szerep a Habfehér alakulatban, amennyiben a csapat visszatérne a kontrákkal fűszerezett focihoz.

Neymar (Barcelona)

Az már egyértelmű, hogy az ifjú cselmester és apja arra használták fel a Madrid érdeklődését, hogy még egy kis pénzt csikarjanak ki a katalánokból. Egyelőre azonban semmilyen új szerződést nem írtak alá, a kivásárláshoz pedig potom 190 millió euróra lenne szüksége a Realnak, feltéve, ha mindkét fél akarja a váltást.

Leroy Sané (Schalke)

Sané a támadás, a gyorsaság, a cselezés fenegyereke. A Manchester City és a Barcelona is szívesen tudná a soraiban.

Eden Hazard (Chelsea)

Zinedine Zidane mindig is kedvelte a belga játékát. Az igazolást elősegíti, hogy Hazard nem épp élete formájában játszik a Chelsea-ben. Roman Abramovics talán nem fogja kétszer meggondolni, hogy eladja őt, amennyiben befut egy megfelelő ajánlat.

Paul Pogba (Juventus)

Tényleg szüksége van rá a Realnak? Az már bebizonyosodott, hogy Kroos és Modric hiányzása esetén Casemiro és Kovacic is magabiztosan látja el a középpálya feladatait. Talán nincs is rá szükség, a menedzsere pedig nem ápol éppen jó viszonyt a Madriddal.

Ricardo Rodríguez (Wolfsburg)

Marcelónak kell egy minőségi csere, erre pedig ő lenne az egyik legmegfelelőbb. Bár a Manchester Unitednél biztosak benne, hogy a svájci hozzájuk igazol.

David Alaba (Bayern)

Vajon elfogadná a másodhegedűs szerepét a bal oldalon? Nem feltétlenül hasonló a játékstílusa, mint Marcelónak, a Bayern pedig nem szívesen válna meg tőle.

Marquinhos (PSG)

Közép- és jobbhátvéd egy személyben. A Realnak inkább az elsőre lenne szüksége, figyelembe véve Pepe korát. Marquinhos jó célpont lenne.

John Stones (Everton)

Nagyon nagy tehetség. Mindazonáltal a brit védőknek általában nem jött be a spanyol éghajlat, és inkább csak szenvedtek…

Aymeric Laporte (Bilbao)

Nem mindig volt meggyőző a teljesítménye, de még mindig fiatal és elférne a Madrid kispadján. Mellette Jesús Vallejo (Zaragoza) is készen áll rá, hogy bizonyítson.

David De Gea (Manchester United)

Megint érdekes és izgalmas nyár elé nézünk, amennyiben a Manchester és a Madrid egymásnak esnek a spanyol hálóőr kegyeiért. Még abban az esetben is, hogy Keylor Navas több mint jól teljesít a szezonban.

Forrás: managingmadrid.com, Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK