Lucas: A mi támadóhármasunk van olyan jó, mint a Barcelonáé

Lucas Vázquez is megszólalt a szombati szuperderbi előtt, ő az Onda Cero egyik rádióműsorában fejtegetett néhány témát, köztük a BBC vs. MSN párharcot.

Remények a trófeákra: „Kemény lesz, de ha kellőképp jól játszunk szombaton, és alaposan megdolgozunk egy jó eredményért, visszaszállunk a versenybe. Van még hátra nyolc, a futballban pedig egyszerűen nem tudhatod. A helyzet pillanatok alatt változhat, nekünk pedig készen kell lennünk erre az eshetőségre.”

Az őszi mérkőzés: „Felért egy kiütéssel. Így hát most nem akarunk mást, mint elutazni, és győzni. Több ez egy bosszúküldetésnél: mindenáron nyerni akarunk.”

A Barcelonáról: „Nem félünk tőlük. Tiszteljük őket, mint ahogy minden ellenfelünket, de minket Real Madridnak hívnak, és kivétel nélkül mindenhová a győzelemért megyünk, ez a Camp Nouval sincs másképp.”

MSN vagy BBC: „Az MSN-t három csodás játékos alkotja. A BBC viszont szintén kivételes, és van ugyanolyan jó: három olyan játékos, aki képes különbséget jelenteni, ezt pedig meccsről meccsre bizonyítják is.”

A Clásico végeredményének lehetséges hatása a későbbiekre: „Nagyon fontos a szombati eredmény, mind a hatalmas nézettség, mind pedig a pszichológiai tényezők szempontjából, amelyek a BL-szerepléssel is összefüggenek. Izgatottak vagyunk, mert egy győzelem komoly lökést adna.”

Espanyol: „Nem titok, hogy ha Espanyol-drukker vagy, egy elragadó kisebbséghez tartozol Barcelonában. Az Espanyol is egy nagy múltú klub, amit ugyanúgy tiszteletben kell tartani.”

A válogatott szereplés: „Igazán különleges dolog behívót kapni. Remélem, hogy a Mester számít rám, és fenntart nekem egy helyet. Bár ezt nem könnyű elérni.”

Jamesről: „Ő fantasztikus. Maga mögött tudhat két remek válogatott meccset, aminek mindannyian örülünk. Ebben a mederben fogja folytatni.”

Keylor Navasról: „Megingathatatlanul hihetetlen, ahogy teljesít. Meghálálja a bizalmat. A vonalon is jó, és a kijöveteleknél is.”

Zidane: „Azt mondja, csináljam ugyanazt, mint eddig, elégedett velem. Keményen dolgozom a csapatért, ez az első, és ez megtérül. Bízik bennem.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK