Ancelotti: Úgy vélem, a Real Madrid továbbjut a Wolfsburg ellen

A goal.com internetes portál készített interjút az olasz trénerrel, aki elmondta a véleményét a Real Madrid és a Wolfsburg közelgő párharcáról. Carlo Ancelotti szerint a párharc még nem lefutott, elárulta azt is, hogy szerinte ki fog továbbjutni.

„Zidane játékosként már tapasztalta az ehhez hasonló szituációkat, ismeri azt a nyomást, amit ilyenkor kezelni kell. Úgy hiszem, a Real Madrid rendelkezik a megfelelő minőséggel ahhoz, hogy megcsinálja. Klasszis játékosaik vannak, akik tudják, hogy kell kezelni az ilyen helyzeteket, még akkor is, ha az első mérkőzés kimenetele nem volt pozitív. Mindenesetre nem lesz könnyű. A Wolfsburg az első mérkőzésen nagyon jó kontrákat vezetett és nagyszerűen védekezett. Nagyon bizonytalan párharc, de úgy vélem, a Real Madrid tovább fog jutni, hiszen számukra létfontosságú az elődöntő elérése.”

„Egy vereség után a lehető leggyorsabban ki kell zárni a rossz érzéseket. Pozitívan kell gondolkodni. A Real Madrid az Éibar elleni győzelmet használhatja a visszarázódásra. A múlt eseményei már megtörténtek, csak a közeljövőre kell összpontosítani. A futballban bármi megtörténhet. A Real Madrid akár ki is eshet a Bajnokok Ligájából a Wolfsburg ellen, ez is megeshet. A sportban bármikor történhet egy egyszerű vereség, ami óriási hatással van a későbbiekre.”

„A wolfsburgi mérkőzés előtt három nappal épp az ellenkezőjét gondoltuk. A Real Madrid nagyszerű volt a Barcelona ellen, hosszú ideje nem nyertek már Clasicót azelőtt. Nem mondhatjuk azt, hogy három nappal később minden elromlott. Semmi sem teljesen biztos a futballban, az illúziónak nincs helye. Amikor a legmagasabb szinten harcolsz, akkor kiegyensúlyozottnak kell maradnod. A Real Madridnak elég ideje van ahhoz, hogy sikeressé tegye ezt az idényt.”

Forrás: Goal.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK