Marcelo: Remek formában vagyunk, Manchesterbe is győzni megyünk

Csapatunk bohókás brazilja egy spanyol sör, a Mahou népszerűsítő eseményén vett részt, ahol Michelle Jenner színésznővel beszélgetett a közelgő keddi mérkőzésről, saját karrierjéről, Zidane-ról és a madridi életről.

„Ott vagyunk a BL elődöntőjében, és harcban vagyunk a bajnoki címért. Remek formában vagyunk. Kedden győzni szeretnénk, ahogy bármikor máskor is. Igyekszünk kapott gól nélkül lehozni a találkozót, ami fontos előny lehet a visszavágóra.”

„Óriási meccs lesz, olyan, amit mindenki követni fog. A Bajnokok Ligája elődöntőiről beszélünk, amely mindig hihetetlen eseményeket hoz. Most, hogy beléptünk az első mérkőzést felvezető napokba, a célegyenesbe, már érzem a pillangókat a hasamban, egyre izgatottabb vagyok, de ez csak segít a koncentrációban.”

Real Madridhoz igazolásának első napjai: „Mielőtt csatlakoztam volna, csak videojátékokban és a tévében láttam a csapattársaimat. Leírhatatlan érzés volt megérkezni a világ legjobb csapatának a fedélzetére, és részét képezni egy ilyen klubnak. Fiatal koromtól kezdve Roberto Carlos volt a példaképem, ez azóta sem változott. Nagy élmény volt először találkozni vele. Kértem is tőle egy közös fotót. Felejthetetlen nap volt.”

Zidane: „Különleges figura, mivel nemrégiben még a pálya bálványa volt. A játékosok tisztelik őt mint edző, hiszen ekként is hasonlóképp felnéznek rá, aminek nagyon örülhetünk. Továbbra sem tudom magam elképzelni edzőként, de hát ki tudja! Bármi megtörténhet.”

Élet Madridban: „Egy egyszerű srác vagyok, aki élvezi az életet, mint mindenki más. Az utcán rengeteg ember akar fotózkodni velem, főleg persze Real-drukkerek, de szeretem járni a várost. Gyakran sétálok a Retiro parkban a kutyáimmal, vagy élvezve a családom társaságát. Két gyermeket nevelünk a feleségemmel, együtt pedig csak élvezni lehet ezt a csodálatosan gyönyörű várost.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK