Keylor Navas: A cél, hogy szerda este mindenki boldogan menjen haza

A Real Madrid kiváló formában lévő hálóőre a klub televíziós csatornájának nyilatkozott a Manchester City elleni BL-elődöntő visszavágója előtt.

„Kérem a szurkolóinkat, hogy álljanak mögénk, legyenek velünk és adjanak bele mindent, ahogy mi is bele fogunk a pályán. Ha hangosan kiabálnak, azt tényleg érezzük. Győzni megyünk a pályára. Hala Madrid y pura vida!”

„A szurkolóink csodálatosak. Össze kell fognunk. Az érzés, amikor a Bernabéuban a szurkolók mögötted állnak és ott vannak velünk, megmagyarázhatatlan. Meg fogunk próbálni minden labdát elérni, minden játékos a legjobbját fogja adni, hogy biztosítsa, minden tökéletesen alakul, vagyis megnyerjük a meccset, a nap végén pedig mindenki boldogan mehet haza.”

Keylor Navas

„Hálásak vagyunk Istennek, hogy mind jól vagyunk és boldogan, motiváltan várjuk az előttünk álló kihívást. Ez egy nagyszerű mérkőzés, amelyhez megfelelően kell hozzáállnunk, és meg kell próbálnunk megnyerni azt. Mindent bele fogunk adni a pályán.”

„Mindig megpróbáljuk ugyanúgy kezelni a meccseinket. Mindig a következő a legfontosabb, ami azt jelenti, hogy most a szerdai az idény legfontosabb mérkőzése, amit az őt megillető módon kell kezelnünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK