Isco: A siker nem magától jön, meg kell dolgozni érte

A Real Madrid ifjú középpályása a Hugo Boss új nagyköveteként adott interjút a közelgő Bajnokok Ligája megmérettetéssel és a csapat jelenlegi helyzetével kapcsolatban.

„Mindent beleadunk majd Milánóban, a szívünket-lelkünket kitesszük a pályán. Nagyon kemény párharc lesz, de kiváló formában és azzal a vággyal érkezünk, hogy május 28-án megjutalmazzuk a szurkolóinkat, akik a legnehezebb pillanatokban is támogattak minket.”

„A csapat nagyon erős, s mindannyian nagyon várjuk a döntőt. Mindkét gárda a legjobb formájában érkezik majd. Az Atlético kemény, tudják, hogyan olvassák a játékot, különösen az olyan csapatok ellen, amelyek kezdeményezőbbek. A Barcelónát és a Bayernt már kiejtették, éppen ezért megpróbálunk a lehető legkevesebb hibával játszani. De bármi megtörténhet. Reméljük, hogy a serleg visszakerül a Bernabéuba.”

Ellenére annak, hogy nagy valószínűséggel nem lesz tagja a kezdő tizenegynek, Isco továbbra is bizonyítani szeretne:

„Elégedett vagyok azzal, amit elértem, ugyanakkor izgatott is a jövőt illetően. Napról napra keményen dolgozom. Ambiciózus játékos vagyok, akinek még van mit bizonyítania. A Real Madridnál nincs jobb hely, ha címeket akarsz nyerni.”

„Zidane-ról nem kell sokat beszélnem. Tizenkét bajnoki mérkőzést nyertünk zsinórban és ott vagyunk a Bajnokok Ligája döntőjében. A számok magukért beszélnek. Egyértelműen javított a csapaton belüli hangulaton. Büszkeséggel tölt el, hogy az irányítása alatt edzhetek.”

Végül ejtett néhány szót a spanyol kerethirdetésről, illetve csapattársáról, Lucas Vázquezről is:

„Halottam az öltözőben, hogy Del Bosque nevezett az Európa-bajnokságra utazó bő keretbe. Nagyon boldog és büszke vagyok. Tény, hogy nehéz éven vagyok túl, de remélem, hogy a szűkített keretnek is tagja lehetek majd, és segíthetem a válogatottat.”

„Lucast egy kisebb ováció fogadta, mert erre a bejelentésre senki sem számított. Az elvégzett munkájával ugyanakkor bizonyította, hogy ott a helye a keretben. Most nagyon elégedett, boldog és büszke. Mindannyian boldogok vagyunk miatta.”

Forrás: AS, Marca, abc.es
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK