Kroos: A szurkolók győzelembe fognak hajszolni minket

A keddi edzés után több játékos is nyilatkozott a szombati mérkőzéssel kapcsolatban.

Cristiano Ronaldo

A döntő
"Jó úton járunk. Jól sikerült a bajnokság vége, és szombaton szeretnénk egy győzelemmel megkoronázni a Real Madrid idei szezonját. Magabiztosak vagyunk, hiszünk a győzelemben. Fontos a tapasztalatszetzés, ilyen szempontból van egy kis előnyünk. Az Atlético felkészült lesz, hiszen tudjuk, mi történt két évvel korábban. Remélem, más lesz a játék képe. Az Atlético győzni akar, de készen állunk. Intenzíven fogunk játszani, bízom a győzelemben."

Gólrekorder
"Jó érzés lenne rekordot dönteni, de ez a természetemből fakad. A legfontosabb dolog a győzelem. Fontos, hogy a szurkolók velünk legyenek, és egy újabb varázslatos estét élhessünk át." 

Kroos

Felkészülés
"Jól érzem magam, a csapat tökéletesen felkészült. Volt két hetünk, nagyon intenzíven edzettünk, hogy szombatra a legjobb formánkat mutathassuk. A madridisták támogatása győzelemhez fog minket segíteni. A lisszaboni fináléban még nem voltam tagja a csapatnak. Nagyon jó volt az akkori Atlético, a keretük azóta egy kicsit megváltozott. Sokszor játszottunk már velük, a szombati ismét egy rendkívül nehéz mérkőzés lesz. Zidane érkezése óta sokkal jobban élvezzük az edzéseket és mindent. Sokat fejlődtünk, erre a változásra volt szükségünk. Nagyszerű munkát végez."

James

A döntő
"Egy meccs lesz, nem szabad hibázni. Emiatt persze van egy kis szorongás, de ez teljesen rendben van. Jól érezzük magunkat, keményen edzettünk, mindenre felkészültünk. Remélem, megnyerjük a Bajnokok Ligáját. Keményen dolgoztunk érte, megérdemelnénk. A szurkolóink hihetetlenek, a végsőkig mögöttünk állnak. Bele fognak minket hajszolni a győzelembe, minden egyes labdáért harcolni fogunk. Nagyon fontosak számunkra."

Marcelo

A döntő
"Nehéz volt eljutni a döntőig, de most itt az újabb lehetőség a Tizedik után. Jó formában vagyunk, minden nap keményen edzünk, és már nagyon várjuk a találkozót. Remélhetőleg sikerül megnyerni a Bajnokok Ligáját. Mindent beleadtunk az edzéseken, hogy ez sikerülhessen. A szurkolóink az egész világon egyedülállóak, mindig mögöttünk állnak. Harcba küldenek minden egyes labdáért, és ez nagyon fontos számunkra."

Casemiro

A mérkőzés
"Egy nehéz mérkőzés vár ránk, ahol az apró dogok dönthetnek. Amikor a Real Madrid döntőbe jut, minden esélye megvan a győzelemre. Sőt, ez az első Bajnokok Ligája döntőnk, ahol Di Stéfano már nem lehet velünk. Különleges pillanat ez számomra, próbálom kiélvezni, egy álomban élek. Életem legfontosabb mérkőzése lesz. A csapat nyugodt, készen állunk a döntőre."

Lucas Vázquez

A döntő
"Egy álom várt valóra, hogy a Real Madriddal bejuthattam a Bajnokok Ligája döntőjébe. Jól szeretnénk teljesíteni, és győzni akarunk. Az álmaink végtelenek, ez egy nagy lehetőség, hogy megnyerjük a Tizenegyediket. A döntő a kemény munkának a gyümölcse. Végig csapatként játszottunk. Hihetetlen, hogy ismét itt vagyunk a döntőben."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…