2018. május 25., péntek

Borja Mayoral levele a szurkolókhoz

  • Prince
  • 2016.06.13. 16:28
A Castilla játékosa levélben köszönte meg a szurkolók egész éves támogatását.

Sziasztok!

A múlt szombaton életem eddigi legfontosabb szezonja ért véget. Ennek a levélnek a megírása előtt szükségem volt néhány napra, mert a Castilla feljutásának elmaradása nagy szomorúságot okozott. A csapattársaim és a szakmai stáb egyaránt nagyon motivált volt a klub számára rendkívül fontos cél elérése érdekében. Végül azonban, annak ellenére, hogy az alapszakaszban bajnokok lettünk, nem sikerült elérnünk a végső célt.

A csalódottság ellenére az idei szezon felejthetetlen lesz a számomra. Teljesült az álmom, amelyet a klub utánpótlásbázisába belépő összes fiatal kíván magának: bemutatkozhattam az első csapatban. Ezen kívül közelről megismerhettem a Bajnokok Ligáját, és szinte nap mint nap a világ legjobb játékosaival edzhettem.

Borja és Ronaldo

És mindez csak a csapattársaim munkájának és támogatásának köszönhető. Nem szeretnék megfeledkezni a szurkolókról sem, akik az idény során a győzelemben és a vereségben is bizonyították a szeretetüket. Közhelyesen hangozhat, de a támogatásuk alapvető fontosságú volt nekem és a csapattársaimnak. Így tehát köszönet, köszönet, és ezer köszönet…

Most itt az ideje feltölteni az elemeket, hogy a következő szezon még jobban sikerülhessen. Kellemes nyarat mindenkinek! Hala Madrid!

Ölelek mindenkit,

Borja Mayoral


  • Forrás: SportMediaManager
  • Szerző(k): Prince

Hozzászólások

Tabella