Medrán megható búcsúlevele

Álvaro Medrán, a Real Madrid saját nevelésű középpályása megható nyílt levélben búcsúzott klubjától, amelyet öt éven át otthonának nevezett. A fiatal középpályás a Valencia együtteséhez igazolt.

Üdvözlök mindenkit!

Bár most már hivatalosan is a Valencia C.F. játékosa vagyok, úgy éreztem helyénvalónak, ha elbúcsúzom attól a helytől, amely öt csodálatos éven át volt az otthonom.

Kisfiúként érkeztem ehhez a klubhoz, most pedig olyan emberként távozom, aki mind futball, mind pedig az értékek szempontjából készen áll. Mindenkinek szeretnék köszönetet mondani, aki ebben az időszakban segített, vagy bármit is hozzátett.

Az emberektől kezdve, akik először hittek bennem és a klubhoz hoztak, az edzőkön át, akik formálták a játékomat és a karakteremet a pályán, azokig az emberekig, akik napi szinten foglalkoztak velem, külön kiemelve a fizioterapeutákat, orvosokat, akik folyamatosan kezelték a bekapott rúgásokat, fájdalmakat, akik kétszer annyit dolgoztak velem, hogy átsegítsenek a komoly sérüléseken és mielőbb felépülhessek. Bernardo, Carloa, Jaime és mindenki más az orvosi stábból – emberek, akik nem annyira ismertek a közönség számára, de nekünk, és személyesen nekem, rendkívül fontos munkát végeznek – akik nélkül nem tudnánk kihozni magunkból a legjobbat.

Álvaro Medrán

Hatalmas köszönetet szeretnék mondani a csapattársaimnak az U18-as csapattól kezdve az első csapatig, mivel mindegyiküktől tanultam, mindannyian segítettek nekem napi szinten, a jó és a rossz időszakokban egyaránt. Ez a klub olyan pillanatok megtapasztalását tette lehetővé számomra, amelyekről csak álmodhattam – Zidane, Ancelotti, Hierro kezei alatt dolgozhattam, együtt edzhettem olyan játékosokkal, mint Casillas, Arbeloa, Ramos, Cristiano Ronaldo és a sportág sok további legendája. Emellett a klubnak köszönhetően a világ legkülönbözőbb részeit ismerhettem meg, új barátokra és kollégákra tehettem szert.

Ezekért, és még sok másért is örökké hálás leszek. Végül pedig szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, akik nap mint nap, szezonról szezonra támogattak és bíztak bennem.

Mindannyiótoktól szeretnék egy nagy öleléssel és óriási szeretettel elbúcsúzni.

Álvaro Medrán

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK