Zidane: Élvezet nézni Marcelo játékát.

A Real Madrid lejátszotta második felkészülési mérkőzését is, ezúttal azonban győztesként hagyhatta el a pályát. Az első mérkőzéshez képest látható volt a javulás, ezt Zidane és a játékosok is szóvá tették a meccs utáni interjúk során.

Zidane

„Jól támadtunk a bal oldalon. Szépen és megfelelő intenzitással játszottunk. Elégedett vagyok a mérkőzéssel. Láttunk néhány újdonságot, de még mindig készülünk.”

„A csapat jól teljesít, a mérkőzés pedig fontos volt számunkra, hogy még többet lássunk, és így is történt. Most lesz egy újabb meccs, hogy felkészüljünk a Szuperkupára, ami szerintem elegendő lesz.”

„Élvezet nézni Marcelo játékát. Kapitányhoz méltón játszik. Lenyűgöző, kapitányként pedig fontos, hogy jó példát mutasson. Elégedettek vagyunk vele, fontos, hogy belerázódjunk a játékba. Még van időnk dolgozni.”

 „Úgy tűnik, hogy a PSG Jeséről beszél, de mi nem tudunk erről semmit. Úgy döntöttünk, hogy ma nem játszik. Iscóval kapcsolatban volt egy kis aggodalom, kapott egy rúgást, így jobbnak láttuk pihentetni, hogy a következő meccsre friss legyen.”

 „Morata a Real Madrid játékosa, örülünk, hogy hazatért, és ebben az évben velünk lesz. Még csak most kezdett. Boldog, szokja az új helyzetet, időre és munkára van szüksége. Amit szerettünk volna tőle, abban jónak tűnt: mélység, harc és a védelem segítése. Elégedett vagyok vele.”

„Akik eddig is itt voltak, azokat ismerik, most pedig itt van Morata. Jó lenne, ha Mariano több percet kapna, ezt megvizsgáljuk, ha visszaértünk Madridba. Beszélnünk kell vele, és meg kell hoznunk egy számára és a klub számára is jó döntést. A legfontosabb, hogy játsszon, mert ha több percet kap, akkor sokkal többet adhat ennek a csapatnak.”

„Hazard egy nagyon jó játékos, és minden csapat a legjobbakat akarja. A Chelsea futballistája, csak ennyit mondhatok. Tisztában vagyunk a képességeivel, és abban a rövid időben is megcsillogtatta a tudását, amíg a pályán volt.”

Casemiro

„Jól dolgoztunk, folyamatosan javulunk. Frissebbek és nyugodtabbak voltunk ezen a meccsen, mint az előzőn. Tovább dolgozunk a nagyon fontos meccsig, ami még nem jött el.”

„Még dolgoznunk kell a fizikumunkon, de jól haladunk. Napról napra jobbak leszünk, de a legfontosabb nap az augusztus 9. Tényleg keményen dolgozunk a fizikumunkon. Ez nehéz volt az elején, mivel rengeteget futottunk, de most már jobb, többet dolgozunk labdával. Tovább kell dolgoznunk.”

„Tetszik a Zidane által végzett munka, szerintem ő maga is elégedett. Mindenki tud védekező középpályást játszani, Toni, Modric… A Real Madridnak nagyszerű játékosai vannak, félelmetes a keret.”

„Ha Benzema nem edz, akkor aggódunk, mivel ő egy igazi profi, aki mindig edzeni és játszani akar. De biztos vagyok benne, hogy a döntőre jó formában lesz.”

Marcelo

„A csapat nagyszerű munkát végzett. Egyértelmű, hogy még az előszezon elején vagyunk, ez még csak a második meccsünk volt, viszont a Chelsea-nek már a negyedik. Látható volt az intenzitás, ami az első meccsen hiányzott. Sokat javultunk, de még csak most kezdtük, tovább kell mennünk.”

„Amint intenzitást csempészel a játékba, a dolgok kezdenek működni, jönnek az eredmények, megváltozik a felfogás. A célunk, hogy minden meccset döntőként kezeljünk, ma pedig ez sikerült, még akkor is, ha a végén egy kicsit szenvedtünk.”

„Próbáltuk mindenkivel együtt megünnepelni a gólt, oda is mentem a kispadhoz, azokhoz, akik épp nem játszottak, hogy családiasabb hangulat legyen. Jól érzem magam, de nem vagyok elégedett. Mindig javulni kell. Mariano gólja nagyszerű volt, örülök neki.”

„Élvezni fogjuk a Szuperkupa meccset, győzni akarunk majd. Tisztelnünk kell a riválisunkat, de jól felkészülünk, hogy erősek legyünk.”

„A Bayern ellen mindent beleadunk majd. Carlo egy volt közülünk, jól bánt velünk. Igazán tiszteljük őt, de ez is egy meccs, nem számít, hogy kivel játszik a Real Madrid. Mindig harcolnunk kell.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK