Mariano, az új reménység

Az utánpótlás egyik legígéretesebb játékosa, a dominikai Mariano Díaz a Chelsea elleni hihetetlen találatával hívta fel magára a figyelmet. A Marca összegyűjtötte a fiatal titán legszebb pillanatait, amit mi most nem restellünk megosztani.

A Chelsea együttese felett aratott 3-2-es győzelem során minden madridista láthatta, hogy mekkora jövő álhat a fiatal csatár előtt, azonban azokat nem érte meglepetés, akik figyelemmel kísérték a Castilla játékát az elmúlt szezonokban. Következzenek a bizonyítékok!

A padról beszállva sorsdöntő dupla

Zidane Castillája vesztésre állt a frissen feljutott Rayo Majadahonda együttese ellen, egészen addig, amíg Mariano be nem állt. A csatár az utolsó percekben két gyönyörű szóló góllal kápráztatta el a közönséget, és biztosította be a három pontot. (a videóban 0:24-től látható a két találat)

A védhetetlen fejes

Enzo Zidane szabadrúgását fejelte be könyörtelenül az Arenas elleni mérkőzés utolsó perceiben, amellyel sikerült zsebre vágnia a Castillának a három pontot.

A tökéletes duó Ødegaarddal

A Socuellamos ellen Mariano góljával 3-1-re változott az eredménytábla. A támadót a Castilla egyik legnagyobb reménysége, Martin Ødegaard szolgálta ki zseniális módon.

Egy emlékezetes mesterhármas

A Castilla – Fuenlabrada mérkőzés 3-2-es végeredménnyel zárult, ahol a hazai csapat összes gólját a fiatal tehetség szerezte.

Művészet Guernicában

Most nem Picasso világhírű festményére kell gondolnunk elsősorban, hanem erre a gyönyörűen kivitelezett találatra.

Újabb mesterhármas

Mariano 25 góllal zárta a tavalyi szezont, melynek köszönhetően övé lett a harmadosztály második csoport legjobb góllövőjének járó díja.

Az első lépés a világsztárrá vezető úton?

Azt, hogy pontosan mi történt a Michigan stadionban, gondolom senkinek sem kell taglalni. Egy iszonyatos bombát helyezett el Begovic kapujában, mellyel sikerült felraknia a nevét a futballtérképére.

Ez lenne az első lépése a világsztárrá váláshoz, vagy ő sem fogja megtalálni a helyét a nagycsapatban? Tudassátok a véleményeteket a cikk alatt!

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK