Zidane: Remélem, Jesé visszatér majd

A Bayern München elleni barátságos mérkőzés előtt Zidane a csapat céljairól, néhány játékosáról, illetve Jesé átigazolásáról beszélt.

„Elérkeztünk a harmadik meccsünkig, ami egy fontos találkozó lesz. Szeretném felpörgetni a dolgokat és még többet látni a játékosaimtól. A terv az, hogy akik kezdenek, kapjanak több játékpercet. Az eddig elvégzett munkával elégedett vagyok. Nagyon jól edzettünk Kanadában.”

„Nehéz javítani ezen a csapaton, de a célunk az, hogy mindent megnyerjünk. Készen állunk. A kerettel elégedett vagyok, keményen dolgozunk. Nincs kétség afelől, hogy ez egy kemény év lesz, de örülök, hogy kezdődik az új idény. Ennél a klubnál a nyomás mindennapos. Tudom, hogy milyen edzeni ezt a csapatot, hiszen játékosként, majd más szerepekben sok évet töltöttem el itt. Szeretem a nyomást, mivel ösztönzőleg hat az emberre.”

„Van néhány nagy játékos az első csapatban, de itt vannak az utánpótlás játékosok is, akik képesek kiváló teljesítményre, van miből meríteni. Remekül teljesítenek, de lépésenként kell haladni. Velünk edzenek, ezáltal jobbá válnak. Sok játékosunk van, a legfontosabb pedig az első csapat kerete.”

„Jesé ügye még nincs lezárva, de jól halad. Amikor visszatérünk Madridba, többet fogunk tudni tóla. Szerintem számára és a klub számára is ideális megoldás, mivel sok gólt fog szerezni odaát. Egy nagy klubról van szó, remélem, hogy jól megy majd neki a játék és visszatér a Real Madridba, ami az otthona. Talán egy év után hazatérhet.”

„Nagyon örülök, hogy találkozhatunk Carlóval, mert nagy tisztelője vagyok. Játékosként edzett engem, rengeteget tanultam tőle és csodálom őt. Segédjeként csendben maradtam és tanultam tőle. Most eljött az én időm, köszönök neki mindent, amit tanított nekem. Nagyon tisztelem, üdvözölni fogom, ahogy mindig.”

Zidane

„Ahogy a dolgok jelenleg állnak, Benzema nem fog játszani, mivel egyáltalán nem tudott a többiekkel dolgozni. A tervünk az, hogy tovább végzi a feladatát egyedül, majd amikor Madridba érünk, csatlakozik hozzánk.”

„Sok játékosunk van a középpályára, ezért sem dőlt még el minden. Nehéz mindenkinek játékidőt adni, mivel mindannyian nagyon jók. Meg fogunk hozni néhány döntést, amint visszaértünk Madridba.”

„Meglátjuk, hogy mi lesz Asensióval. Nem volt sok időnk gondolkodni, de majd Madridban döntünk. Ő a Real Madrid játékosa, szeretném, ha a keret tagja maradna, ő is ezt akarja. Augusztus 31-ig bármi megtörténhet.”

„James a Real Madrid játékosa, nem szeretném, hogy távozzon. Kolumbiaiként Ön azt várja, hogy többet játsszon, mint amennyi időt kap, de tovább kell dolgoznia, én pedig remélem, hogy többet fog játszani és megmutathatja a tehetségét. Azt akarom, hogy a játékosaim 100%-ot adjanak ki magukból. 25 játékosom van, minden meccsen 11 ember játszhat. Nincs semmi problémám Jamesszel, remekül dolgozik a csapatban, a legfontosabb pedig az, hogy együtt dolgozzunk a győzelemért.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK