Nacho: Tudjuk, hogy ha Ramos a pályán van, bármi megtörténhet

A Real Madrid saját nevelésű védője, Nacho a RealmadridTV-nek adott interjút néhány nappal az UEFA-szuperkupa megnyerése után. A játékos beszélt a döntőről, Ramosról, az előszezonról és az utánpótlásról.

„Nagyon boldogok vagyunk. Célként fogalmaztuk meg magunknak a jó felkészülést, hogy a döntőbe jó formában érkezzünk. Minden jól ment.”

„A döntők sosem könnyű meccsek. Az utolsó néhány esetben vagy hosszabbításra, vagy tizenegyesekre került sor. A futballban semmi sem könnyű. Nagyon kemény Sevilla ellen léptünk pályára, büszkék vagyunk magunkra, mivel bátran játszottunk és jó teljesítményt nyújtottunk egy nagyszerű ellenféllel szemben.”

„Magabiztosak voltunk, tudtuk, hogy a végsőkig harcolnunk kell a gólszerzésért, ami végül sikerült is. A legfontosabb az, hogy pozitívan jöttünk ki a meccsből.”

Nacho

„Már-már olyan, mintha Ramosnak lenne egy belső mágnese az utolsó perces gólokra. Tudjuk, hogy mit jelent számunkra, ő a kapitányunk, a Real Madrid szimbóluma. Tudjuk, hogy ha a pályán van, bármi megtörténhet, és ha ez azt jelenti, hogy gól születik egy döntőben, az a csapat számára remek hír.”

„Fizikai felkészülés szempontjából nagyon jól kijövünk az edzői stábbal. Az előszezon kemény volt, de ez az év hátralévő részére nézve nagyon jó, mivel azt jelenti, hogy kiváló formában leszünk. Az előszezon remekül ment. Az első meccsünkön egy kicsit szenvedtünk, mivel az volt az első, nem túl sok edzést követően, de a csapat egyre erősebb lett, ahogy haladtunk előre az időben. Megnyertük a döntőt, erősen fejeztük be az előszezont.”

„Az utánpótlásból érkezőknek mindig azt mondom, hogy harcoljanak az álmaikért. Emlékszem, hogy amikor csatlakoztam a fiatalokhoz, el sem tudtam képzelni, hogy megnyerhetem azokat a trófeákat és lejátszhatom azokat a meccseket, amiket sikerült ezzel a klubbal. Nagyon büszke vagyok, de minden nap, amikor felkelek, próbálok egy kicsit többet tenni, hogy biztosítsam, sok mérkőzés van még hátra számomra. Elmondom nekik, hogy minden edzésen, minden meccsen úgy harcoljanak ezért a címerért, mintha az utolsó meccsük lenne, a siker pedig jönni fog.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK