Asensio: Bárhol játszom, ahol az edzőnek szüksége van rám

Marco Asensio az elnöki páholyban, illetve a Bernabéu gyepén való bemutatását követően Emilio Butragueño társaságában a sajtó munkatársainak rendelkezésére állt a sajtóteremben.

„Nem szédített meg ez a dolog. Nagy reményekkel érkeztem a klubhoz, hogy keményen dolgozzak és a lehető legjobban teljesítsek. Remélem, hogy minden jól fog alakulni. Ambiciózus vagyok, mindent meg akarok nyerni a Real Madriddal.”

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Az első pillanattól kezdve maradni szerettem volna. Az előszezont azzal az elképzeléssel kezdtem meg, hogy bekerülök a keretbe, és végül így alakult. Egyből azután, hogy visszatértünk az UEFA-szuperkupa megnyerése után, ahol lőttem egy gólt, ami felejthetetlen volt. Tovább fogok dolgozni azért, hogy játékperceket kapjak.”

Asensio

„Beszéltem az edzővel. Elmondta, hogy maradjak nyugodt, dolgozzak keményen az edzésen. Azt akarta, hogy maradjak, és így is tettem. Bármire készen állok, amire csak szüksége van. Az edző bizalmával együtt megpróbálok a lehető legtöbbet játszani és a lehető legjobban teljesíteni.”

„Bármelyik támadó poszton jól érzem magam. Az edző rendelkezésére állok. Nagyon várom, hogy játszhassak. Lucas Vázquez a kemény munkája és a kapott percek maximális kihasználása miatt példaként áll előttem.”

„Az öltöző lepett meg a legjobban. Nagyon egységes, jó a hangulat és ez a pályán is megmutatkozik. A kezdetektől fogva remekül bánnak velem, jól érzem magam köztük.”

„10 éves korom óta a Mallorca játékosa voltam, hálásnak kell lennem nekik. Ott nőttem fel, ott fejlődtem. Sok mindent nekik köszönhetek.”

Asensio

„Évekkel ezelőtt nagyon figyeltem Özilt, az ilyen típusú játékosokat, akik minőségiek és elegancia van bennük, mint Isco vagy Silva, nagyon kedvelem.”

„Az, hogy a Real Madrid játékosa lettem, mindent megváltoztat. Nagyon szoros kötelék fűz a családomhoz. Nélkülük nem lennék itt. Nagyon érzelmes időszak ez számomra, amit a családomnak ajánlok és remélem, hogy ők is élvezik.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK