Florentino Pérez: Ez az otthonod

Álvaro Morata után ma Marco Asensiót mutatták be, mint a Real Madrid új játékosa. Miután a játékosról készült videót megtekintették az elnöki páholyban megjelentek, Florentino Pérez mondott üdvözlő beszédet Asensiónak, melyben a legjobbakat kívánta a klubnál töltött időszakára vonatkozóan.

Florentino Pérez:

„A mai egy nagyszerű nap a klub számára, hiszen egy csodálatos játékost mutathatunk be, akinek vitathatatlanok a képességei, és aki évek óta ezt a mezt szeretné viselni. Már most elvarázsolta a madridizmust tehetségével.”

„Tudom, hogy nagy vágyad volt, hogy elkezdj itt játszani, ez az elhatározásod pedig nagy szerepet játszott abban, hogy itt legyél velünk. A Real Madrid téged választott, de te is a Real Madridot választottad.”

„12 éve, amikor találkoztam a szüleiddel Mallorcán, azt mondták, hogy egy napon itt fogsz játszani. Akkor még csak nyolc voltál. Szeretném, ha tudnád, hogy kiérdemelted a jogot, hogy a Real Madrid játékosa légy. Ez a mez a teljes odaadást, a legnagyobb felelősséget reprezentálja. Tudod, hogy a Real Madrid kiáll a legendája, értékei és szurkolóinak érzelmei mellett. A szurkolók, akikért már harcoltál az UEFA-szuperkupa megnyerésekor, láthatták, amint te lettél a legfiatalabb játékos, aki európai tornán gólt szerzett a Real Madridban.”

„A szurkolóink mindig veled lesznek, de el is várják majd, hogy mindent megtegyél a csapatért. Nagyon fiatalon jöttél a Real Madridba, 20 évesen, de az Espanyolnál töltött egy év után, U18-as Európa-bajnokként és felnőtt válogatottként, kiváló játéktudással. Ez az otthonod, mi pedig segíteni fogunk neked abban, hogy boldog légy itt, élvezd a játékot ezért a mezért és címerért.”

Asensio:

„Ez egy nagyon fontos nap számomra, kiváltság itt lenni. Kiskorom óta álmodoztam erről. Szeretnék köszönetet mondani az elnöknek és a klubnak a bizalmukért, keményen fogok dolgozni és mindent bele fogok adni azért, hogy sokáig itt lehessek. Köszönöm édesapámnak a támogatást, és persze édesanyámnak is, aki fentről biztosan figyel engem.” – mondta elcsukló hangon a fiatal spanyol.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK