Bale: Minden trófeát meg akarunk nyerni

Gareth Bale az Adidas új, Z.N.E. névre keresztelt kabátkollekciójának megnyitóján beszélt az idei szezon célkitűzéseiről, és a válogatott sikereiről.

Új szezon, ugyanazok a célok
"A Real Madridnál hatalmasak az elvárások, ezért minden sorozatban a legjobb eredményt szeretnénk elérni. Idén is a Bajnokok Ligája, a bajokság és a kupa megnyerése a célunk. Fontos lenne megnyerni a bajnokságot, mert már egy ideje ez nem sikerült a klubnak. Természetes, hogy most ez előtérbe került. De, ahogy már mondtam, minden lehetséges trófeát meg akarunk szerezni. Már nagyon várom az Osasuna elleni mérkőzést, biztos vagyok benne, hogy nehéz dolgunk lesz, de csak a győzelem számít. Szerencsére a sérültek is felépülnek, így szinte mindenki bevethető a keretből."

A walesi hős
"Hihetetlen, ami az Európa-bajnokságon történt. Történelmet írtunk csapatként és országként egyaránt. Gyönyörű emlék, és nagyon büszke vagyok, hogy felhúzhatom még a nemzeti címeres mezt. Folytatni szeretnénk a nagyszerű szereplést, és külön öröm, hogy a ranglistán is lépkedünk felfelé. Továbra is sikeresek akarunk lenni, és sikereket akarunk elérni a nagy tornákon. A kezdés jól sikerült."

Közel Ian Rush rekordja
"Ez annyira nem fontos számomra. A legfontosabb, hogy segítsem az országomat, és minél több nagy tornára jussunk ki. Ha ez sikerül, akkor a gólok is jönni fognak, és a rekordot is meg tudom dönteni."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK