Cristiano Ronaldo: A Sporting elleni egy különleges meccs lesz számomra

A portugál támadó a Sporting Lisszabon elleni mérkőzés előtt nyilatkozott az UEFA hivatalos oldalának. A játékos beszélt a BL-csoportkörről, az ellenfelekről, a csapat céljairól és az előző idényéről.

A Sporting elleni meccs: „Ez egy különleges összecsapás. Szerettem volna, ha ismét összesorsolnak velük, mert szerintem jó csapatuk, jó edzőjük van, ráadásul életem egy újabb különleges pillanata lesz, ha ellenük játszhatok. Korábban játszottam már a BL-ben a Sporting, a Benfica és a Porto ellen is. A Sporting ellen játszani kiváltság számomra.”

Cristiano Ronaldo

A Dortmund és a Legia: „Itt már minden csapat nehéz ellenfél. Korábban játszottunk már a Borussia Dortmund ellen a BL-ben, volt, hogy veszítettünk. Tudjuk, hogy nagyon nehéz ellenük játszani, különösen hazai pályán, ahol fantasztikus szurkolóik vannak. A Legia ellen sosem játszottam még, és hogy őszinte legyek, nem sokat tudok a csapatukról, vagyis egy teljesen új élmény lesz ez számomra. Egy jó élmény egy olyan csapattal szemben, amely ellen még sosem léptem pályára. De remélem, hogy nem lesz semmilyen meglepetés és az összes meccset meg tudjuk nyerni.”

A címvédésről: „Ez egy kihívás, egy nagyszerű kihívás. Úgy gondolom, hogy a Real Madridnak van esélye újból megnyerni a címet. Tudjuk, hogy ez egy kemény sorozat, de semmi sem könnyű, szóval megpróbáljuk. Meccsről meccsre haladunk majd, először a csoportkörre gondolunk, ahol szerintem erős csoportunk van. Meglátjuk, hogy miként alakul majd a sorozat. Pozitívan kell gondolkodnunk. Arra kell gondolnunk, hogy lehetséges a címvédés.”

Cristiano Ronaldo

A 2016-os európai trófeákról: „A trófeákat tekintve valószínűleg ez volt életem legjobb éve. A BL megnyerése után az Eb megnyerése egy csodálatos évet eredményezett számomra. Trófeák tekintetében ez volt a legjobb, sosem volt még jobb évem. De ez csapat- és egyéni szinten is igaz, hiszen gólkirály lettem a BL-ben, jó Eb-m volt, és megnyertünk két nagy trófeát. Vagyis igazán kiemelkedő, csodás idény van mögöttem.”

Forrás: uefa.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK