Roberto Carlos: Egyelőre nem számít rám edzőként a Real Madrid

A Real Madrid korábbi legendás védője, Roberto Carlos jelenleg a klub nagyköveteként dolgozik, a klub alapítványának egyik külföldi rendezvényén beszélt az újságírókkal az edzői pályáról, a klubról és az Aranylabdáról.

„Beszéltem a klubbal az edzőségről, de most nem szeretnének ebben a szerepben foglalkoztatni” – mondta a Real Madrid Alapítvány rendezvényén Pekingben. „Azt mondták, hogy jelen pillanatban nagykövetként számítanak rám, azt szeretnék, ha folytatnám a munkát.”

A brazil legenda, aki tizenegy termékeny évet töltött a Bernabéuban, azt mondja, szeretne korábbi csapattársai, Solari és Guti nyomdokaiba lépni és a Real Madrid utánpótlás bázisán edzőként dolgozni.

„Ha megkapom a lehetőséget a visszatérésre, élni fogok vele.” – mondta. „Jelenleg nagykövetként is jól érzem magam.”

Beszélt még a Real Madrid eddigi idényéről és az Aranylabdáról.

Roberto Carlos

„Casemiro, Modric és Ramos sérülésének nem szabadna túlságosan visszavetnie a csapatot, mivel a Real Madrid egy kiváló csapat, remekül játszó helyettesekkel.” – mondta.

„A dolgok nem a terv szerint alakultak a legutóbbi négy meccsen, de van idő a talpra állásra. A hangulat nagyszerű, fantasztikus csapatunk van, amely remélhetőleg ismét megnyerheti a bajnokságot.”

Carlos egyértelműen fogalmazott az Aranylabda-szavazással kapcsolatosan: „Szerintem az idei Aranylabda már otthon van Cristiano Ronaldónál, csak még nem mondta el senkinek!” – mondta viccelődve.

„A térdsérülése után eltartott egy ideig, amíg újra önmaga lett, de most már azt a Cristianót láthatjuk, akit mindannyian ismerünk, ahogy a válogatottban is játszott. A legjobbakat kívánom neki.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK