Nacho: Zidane-nak óriási szerepe van a veretlenségi sorozatunkban

Lucas Vázquez és Nacho Fernández egy, az Adidas által szervezett madridi eseményen képviselték a klubot tegnap délután. A rendezvény apropóján természetesen egy-egy interjú is készült a Real Madrid középpályásával és a hátvédjével.

Lucas Vázquez

Az El Clásico: „Nagyon jó formában érkezünk Barcelonába. Jó állapotban vagyunk, a tabella élén állunk. Magabiztosak vagyunk, izgatottan szállunk harcba a három portért.”

A tabella élén: „Jó pozícióban vagyunk, de több mint 20 mérkőzés vár még ránk. Csapatként a megkezdett úton kell tovább haladnunk, szeretnénk továbbra is veretlenek maradni. Reméljük, hogy jó eredményt érünk el a Camp Nou-ban. Alig várjuk a mérkőzést, de nagyon magabiztosak vagyunk. Ha sikerült győzni, hatalmas lépést teszünk a bajnoki cím felé, a legfontosabb azonban a folytonosság, hiszen a bajnokságot nem az nyeri, aki az El Clásicón győzedelmeskedik. Jó úton haladunk, de folytatnunk kell a munkát és meg kell nyernünk a mérkőzéseinket.”

Zidane munkája: „A legnagyobb erőssége az, ahogy végzi a munkáját nap mint nap, valamint a játékosokkal nagyon közeli kapcsolata. Korábban ő is játékos volt, így tudja, hogy miről szól ez az egész. Mindenkiből a legjobbat hozza ki, ebből pedig a csapat profitál, amit mindne héten látni lehet a pályán.”

A szurkolók: „Lenyűgöző szurkolóink vannak, akik az egész csapatot biztosítják a támogatásukról. Nagyon hálás vagyok ezért, szeretném nekik győzelmekkel és kemény munkával visszafizetni mindazt, amit tőlük kapok.”

Célok: „A Real Madridnál mindig magasak az elvárások. Az öltöző tisztában van azzal, hogy a cél az, hogy mindent megnyerjünk. Nemsokára itt a klubvilágbajnokság, amely a rövid távú terveink között az első, aztán harcolunk tovább a másik három sorozatban. Mind meg szeretnénk nyerni ezeket, meg is fogjuk próbálni. A főnök tudja, hogyan kell irányítania a csapatot. 31 mérkőzésen át tartó veretlenségi sorozatot csak úgy tudsz elérni, ha nagyszerű játékosokból álló csapatod van. A miénk a világ legjobb kerete, világklasszis játékosokkal.”

Nacho

A jelenlegi forma: „Jó állapotban vagyunk, erősnek érezzük magunkat a mérkőzéseken, jó sorozat van mögöttünk, nagyon rég nem veszítettünk mérkőzést. Alig várjuk az El Clásicót, hogy jó teljesítményt nyújthassunk. Ha sikerül győznünk, az az elszántságunk bizonyítványa lesz. A főnök egységes csapattá kovácsolt minket. Mind értékesnek érezzük magunkat, ez elengedhetetlen egy játékos számára. Csak egyetlen dolog érdekel minket, az pedig a veretlenségi sorozatunk folytatása addig, ameddig csak lehetséges.”

Emlékek a tavalyi győzelemről: „Nagyon különleges volt. Ha idegenben nyersz a Barcelona ellen, az mindig az öröm egyik legjobb forrása. Akkoriban nem mentek a legjobban a dolgok, de az a győzelem hatalmas önbizalmat adott nekünk.”

Zidane szerepe: „Hatalmas szerepe van a veretlenségi sorozatban. A játékosok egy nagyszerű csapattá formálódtak, úgy gondolom, évek óta ez a legjobb keret a Real Madridnál.”

A saját formájáról: „Talán ez a legjobb periódusom. Rendszeres játéklehetőséghez jutok, jó erőnlétnek örvendek, jól, erősnek érzem magam, a dolgok kiválóan alakulnak számomra.”

Bajnokok Ligája: „Nehéz megnyerni ezt a sorozatot, még nehezebb zsinórban kétszer véghezvinni ezt. Nem vagyunk a megszállottjai, lépésről lépésre kell haladnunk. Vár ránk egy nagyon fontos mérkőzés a Borussia Dortmund ellen, a célunk a győzelem és a csoportelsőség megszerzése. Megfogadom, hogy levágom a szakállam, ha idén is megnyerjük a Bajnokok Ligáját.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK