Zinédine Zidane: Ébren leszek 4 órakor, amikor az Aranylabda győztesét jelentik majd be

A Real Madrid megérkezett Japánba, a 2016-os FIFA-klubvilágbajnokság helyszínére. Az első edzés előtt Zinédine Zidane és Marcelo álltak a média rendelkezésére.

Zinédine Zidane

Az utazás: „Szerencsésen megérkeztünk, most pihenésre van szükségünk. Három napunk van a munkára, de jó formában vagyunk. Jól érezzük magunkat, boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk. A cél, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy megnyerjük a tornát. Először 1996-ban jártam itt, de mindig jó érzés találkozni a japán emberekkel. Nagyon szeretik a Real Madridot.”

Az első nap: „A mai nap nem túl könnyű, hiszen nagyon keveset aludtunk, a gépünk késve érkezett. Ma pihenni fogunk. Én személy szerint halottnak érzem magam, de nincs probléma. A játékosok pihenni fognak, holnap pedig sokkal jobban leszünk, ha végigaludhattunk egy teljes éjszakát.”

Esélyek: „Nem fogok arról beszélni, amit eddig tettünk, ez egy teljesen más sorozat, egy másik verseny. Sokan tudják a játékosok közül, hogy mit is jelent a klubvilágbajnokság. Meg akarjuk nyerni a tornát.”

A Bajnokok Ligája sorsolása, valamint az Aranylabda: „Az edzői stáb már szemügyre vette a lehetséges ellenfeleket, ez normális, a sorsolást is nézni fogjuk. Valószínűleg ébren leszek 4 órakor is, amikor az Aranylabda győztesét jelentik majd be.”

Marcelo

A csapat állapota az utazást követően: „Nem volt túl sok időnk aludni, de nagy örömmel tölt el bennünket, hogy itt lehetünk és képviselhetjük a Real Madridot. A pihenésre lesz időnk később is. Ez egy nagyon hosszú út, de fel kell készülnünk erre a csodálatos tornára. Boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk. A Real Madridnak kötelessége megpróbálni megnyerni minden olyan sorozatot, amelyben indul. Mindig beleadunk mindent a győzelemért. Itt vagyunk és alig várjuk, hogy nyerjünk. Két mérkőzés vár ránk, a fejünkben csak az jár, hogy mindkettőt meg akarjuk nyerni.”

Érkezés Japánba: „Tetszett. A szurkolók fogadtatása nagyon látványos volt. Soha nem jártam még itt, de gyerekkorom óta szerettem volna megtapasztani ezt.”

Ramos utolsó pillanatban szerzett góljai: „Amikor Sergio betalál, az emberek azt hiszik, hogy könnyű a 90. percben érkezni és gólt szerezni, de nem az. Nagyon keményen dolgozik, megérdemli, és egyáltalán nem véletlen, hiszen folyamatosan keresi a labdát.”

Cristiano és az Aranylabda: „Megérdemli, meg fogja nyerni. Most azonban a pihenésre fog koncentrálni, hiszen két nagyon fontos meccs vár ránk. Egy kicsit talán ideges az eredmény miatt, de remélem, hogy ő nyer. Mindenki tudja, hogy mennyire tisztelem őt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK