Casemiro: Meg kell nyernünk a klubvilágbajnokságot, hogy szépen zárjuk az évet

Casemiro Zidane társaságában jelent meg a yokohamai stadion sajtótermében. Számunkra ez a sorozat rendkívül fontos. A Real Madridnak mindig győznie kell. A szurkolók nagyon kedvesek velünk, és teljes mértékben a feladatunkra koncentrálunk – kezdte a brazil középpályás.

A sorozatról

Meg kell nyernünk ezt a trófeát is, hogy szépen zárjuk az évet. Sok remek dolgot összehoztunk már eddig is, jó formában vagyunk. Azonban továbbra is koncentrálnunk kell, a saját játékunkat játszani és úgy folytatni, ahogy eddig fociztunk. Nagy alázattal kell játszanunk a győzelem érdekében.

Az ellenfélről

Ha a Real Madrid mezét viseled, nem szabad kihagynia a figyelmednek, és száz százalékot kell nyújtanod. Edzői stábunk megfelelően feltérképezte az ellenfelet, így már ismerjük őket. Nem kell változtatnunk semmin, csupán folytatni a remek sorozatunkat. Az edző persze mindig kér tőlünk apró változtatásokat, de nem kell nagy dolgokra gondolni. Manapság ott tart a technológia, hogy szinte lehetetlen, hogy ne tudj egy csapatot feltérképezni. Az edzőnk már beszélt velünk, tudjuk mire számíthatunk, és azt is, hogy nekünk mit kell tennünk holnap.

161214menycase2

A bíráskodásról

Nem kell foglalkoznunk a változásokkal, a játékosok feladata, hogy játsszanak. Remek meccset fogunk játszani, így felesleges ezzel foglalkozni. Ha valami történik a pályán, a játékvezetők feladata intézkedni, mi azért vagyunk ott, hogy futballozzunk.

Fizikai állapotáról

Jól érzem magam, játszottam is már pár meccsen, bevethető vagyok, száz százalékos az állapotom. Véleményem szerint a miénk a világ legerősebb kerete. A holnap lehetőséghez jutó játékosok mindent bele fognak adni.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK