Zidane: Megérdemelten jutottunk tovább

A veretlenségi sorozat továbbra is tart, a Real Madrid pedig továbbjutott a Király-kupában. A Sevilla elleni döntetlen után Zinedine Zidane beszélt a meccsről és a Sergio Ramos személyét ért sérelmekről a sajtónak.

A meccsről: „Nehéz mérkőzés volt, teljesen kimerítő. Az ellenfelünk fantasztikusan játszott, s hogy őszinték legyünk, többet érdemeltek ettől a meccstől. Az első gól után kissé leeresztettünk, és ezért még kétszer be tudtak találni. Végül ki tudtunk egyenlíteni. A két meccset nézve megérdemelten jutottunk a következő körbe.”

Az ellenfélről: „Tényleg oda kellett tennünk magunkat, mert egy nagyon rugalmas, gyorsa csapat állt velünk szemben, ráadásul ott volt mögöttük a hazai szurkolótábor, akik csak tovább növelték a nyomást.  Vasárnap jön a folytatás, és ott is küzdenünk kell majd. A Sevilla ellen sosem lesz más a helyzet, ők mindig nehéz ellenfél számunkra. Az sem véletlen, hogy a másodikak a bajnokságban, csakis a saját kemény munkájuk gyümölcse, amit látunk. Nem tudom, mi fog történni vasárnap, de nekünk mindent bele kell adnunk.”

Folytatás a bajnokságban: „A vasárnapi meccs kulcsfontosságú. Ha nyerünk, azt mondhatjuk, nagyszerű volt a szezon első fele. Ráadásul még mindig van egy elmaradt találkozónk a Valenciával. Ez a két összecsapás létfontosságú lesz.”

Sergio Ramos és a Sánchez Pizjuán (a Sevilla szurkolói a mérkőzés előtt Ramost gyalázó transzparenst feszítettek ki a stadionban – a szerk.): „Sem én, sem ő nem lehetünk boldogak emiatt. Nem szép dolog, ha így inzultálnak valakit. Sergio megtette a magáét a meccsen, másra nem szabad gondolnom, de ettől függetlenül ez egy ronda dolog, amit nem szabad megkerülni. Sergio sok időt töltött Sevillában. Innen származik, és biztos vagyok benne, hogy rosszul érintették a történtek. Ezek a dolgok időről időre megtörténnek, és sem ő, sem a családja nem lesz boldog ettől. Amikor elhagysz egy helyet, ami sokáig az otthonodat jelentette, sosem egyszerű úgy visszatérni, hogy vannak, akik bántanak téged. Sergio tisztelettudó volt, néhány szurkoló azonban nem értette a szituációt."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK