Hivatalos közlemény: Celta Vigo – Real Madrid

A spanyol időjárás először a Deportivo - Betis találkozót tette tönkre, és sajnos a Real Madrid soron következő bajnokiját sem kímélte.

A pénteki Deportivo – Betis mérkőzés elhalasztását követően arról szóltak a hírek, hogy veszélyben lehet a Real Madrid vigói vendégszereplése is, az óvintézkedések ellenére. A Balaídos tetőszerkezete megrongálódott a viharos időjárás következtében, így pedig a biztonságot tekintve nem kielégítő a helyzet, sőt jó esély van rá, hogy a mostani 10-15 méteres sérült terület is növekedni fog. A mai nap során Vigo polgármestere nyilatkozta a média képviselőinek, hogy a stadion biztonságtechnikai ellenőrzése során megállapították, hogy a mérkőzést nem lehet lejátszani, el kell halasztani a találkozót. A hivatalos döntés egészen estig el lett húzva, de végül a La Liga közleményt adott ki, hogy a mérkőzést elhalasztják, de az új időpont még megbeszélés tárgyát képezi.

170204_Balaidos

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…