Hivatalos közlemény: Celta Vigo

A Real Madrid hivatalos honlapján reagált a Vigo polgármestere által tett nyilatkozatra.

1. A Real Madrid C.F. sajnálattal vette tudomásul Vigo polgármesterének nyilatkozatait, amelyekben Abel Caballero azt állította, hogy ez a klub semmibe vette a Real Club Celta de Vigo – Real Madrid C.F. mérkőzéssel kapcsolatos biztonsági intézkedéseket.

2. A polgármester szavai nem csupán helytelenek, de tévesek is, hiszen a Real Madrid C.F. egyszer sem kérdőjelezte meg a Balaídosban alkalmazott biztonsági intézkedéseket.

3. A Real Madrid C.F. szeretné egyértelművé tenni, hogy miután valamivel több mint 30 órával a mérkőzés tervezett kezdete előtt tudomást szerzett az elhalasztásról, három alternatívát ajánlott a La Liga számára: először is a megsérült tetőszerkezet javításának lehetőségét; másodszor az érintett lelátórészek lezárását; harmadszor abban az esetben, ha az első két opció nem járható út, a mérkőzés egy közeli stadionba való áthelyezését. Ezek a javaslatok mind abban a szellemben születtek, hogy elkerüljék a találkozó elhalasztását, amelynek negatív hatása lehet a négy érintett versenysorozatra, illetve jelentős pénzügyi veszteséget okoz a televíziós társaságoknak világszerte, ami pedig a jövőbeli közvetítési jogokkal kapcsolatos árajánlatokban mutatkozhat meg.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…