Mi a helyzet Carvajallal és Bale-lel?

A Real Madrid tegnapi edzésén Dani Carvajal, a „blancók” jobbhátvédje újra teljes értékű edzésmunkát végzett. A térdínsérülésből felépülő spanyol védő visszatérésével immáron Gareth Bale az egyetlen sérült, aki még nem térhetett vissza, hogy a csapattal edzhessen.

Nem volt egyszerű januárja a csapatnak, hiszen az év elején Luka Modrić, Marcelo, Pepe és James Rodríguez is sérülést szenvedtek, ráadásul a győzelmi sorozat is véget ért, és a királyiak a kupából is búcsúztak a Celta Vigo ellen.

És bár az utóbbi időben a bajnokságot vezető csapatban kezdenek rendbe jönni a dolgok, a Celta elleni elhalasztott mérkőzés igencsak rosszkor jött, hiszen a meccs kulcsfontosságú lett volna a játékidőre szoruló visszatérők számára.

A szombati látogatás a tabella alsó harmadában álló Osasuna otthonába viszont megadja majd a lehetőséget nekik, hiszen Zidane-nak mindenképpen gondolnia kell az azt követő Napoli elleni BL-nyolcaddöntős mérkőzésre is, amelyet szerdán rendeznek a Santiago Bernabéuban.

Benzema, Carvajal

Carvajal visszatérését a klub a keddi edzés után közleményben erősítette meg, ahol többek között a bokasérüléséből lábadozó Gareth Bale-ről is pozitív információk láttak napvilágot, aki tavaly november óta sérült.

„A Real Madrid a hét első edzését teljesítette az Osasuna elleni felkészülési folyamat során” – írják a közleményben. – „A magas intenzitású edzés középpontjában a labdás feladatok álltak. A tréning során Dani Carvajal újra a csapattal edzett.”

„Zinédine Zidane ezenkívül a Castillás Enzót is felhívta az edzésre, ahol a labdakezelési technikákat, labdatartást, a kapuralövéseket és a különböző letámadási stratégiákat gyakorolták a játékosok.”

„Gareth Bale folytatta a felépüléséhez szükséges előírt programját, melynek során az edzőteremben és a pályán is végzett feladatokat.”

Forrás: ESPN
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK