Zidane: Carvajal és Modrić is készen áll

A csapat trénere, Zinédine Zidane tartotta meg sajtótájékoztatóját az Osasuna elleni bajnoki mérkőzés előtt.

A találkozó: „Újabb nehéz mérkőzés vár a csapatra. Az elmaradt találkozó miatt bőven volt időnk a munkára és a felkészülésre. Nagyon jó erőnlétnek örvendenek a játékosok. Az első helyezett játszik az utolsó ellen, de ez nem jelent semmit. Az El Sadar (az Osasuna stadionja – a szerk.) mindig nehéz terep. Sokszor megszenvedett már itt a Real Madrid. Sokat láttam az idei Osasunából. Bármikor képesek meglepetésre, hiszen mindig jól játszanak.”

Hozzáállás: „Két elhalasztott mérkőzésünk is van, de mi csak a holnapi megmérettetésre koncentrálunk. Úgy kell felfogni ezt a helyzetet, mintha egyetlen találkozó sem maradt volna el, s csak egyetlen pont előnyünk lenne. Nem vehetünk semmit biztosra. Természetesen a legjobb formában akarunk holnap pályára lépni.”

Halasztás a Celta ellen: „Tizenöt napig nem volt meccsünk, ez nagyon sok. Bonyolult ügy volt ez, de megszületett egy döntés, ezt tiszteletben kell tartanunk. Ahogy mondtam, csak a holnapi nap foglalkoztat minket. Természetesen nem mondom, hogy nem lett volna jó lejátszani ezt a meccset. Így alakult. Fontos a pozitív gondolkodás és a kemény munka, bármi is történjék. Még rengetegszer kell helytállnunk a szezon során.”

Elképzelések: „Általában mindig ugyanazzal az egyszerű játékfelfogással küldöm a csapatot pályára: jó futballt akarunk játszani, mert rendelkezésre állnak az ehhez szükséges játékosok. Labdavesztés esetén fontos a gyors és hatékony letámadás. A dolgok természetesen nem mindig ugyanazok. Bizonyos játékosok esetében átalakítjuk a dolgokat. Ez magában hordozza a meglepetés erejét.”

Keylor Navas: „Jól érzi magát. Huszonnégy játékosom van, de egyikük jövőjén sem elmélkedem. A jelenre koncentrálok.”

A mérkőzés utazókerete

Isco szerződéshosszabbítása: „A klub és a játékos közösen fogják meghozni ezt a döntést. Isco alapvető fontossággal bír számunkra. Ő egy olyan játékos, akit nagyon kedvelek.”

Bírók: „Tisztelettel kell viseltetnünk irányukban, mert egyáltalán nem könnyű a munkájuk. A legjobbat próbálják nyújtani, ahogy mindenki. Nem gondolom, hogy rosszabbul teljesítenének ebben a szezonban, mint korábban.”

Bale felépülése: „Remélhetőleg már a Napoli elleni összecsapás visszavágója előtt csatlakozhat hozzánk. Egyre jobban van, hamarosan együtt edzhet a többiekkel. Már nagyon várom a visszatérését.”

Carvajal és Modrić: „Készen állnak a játékra. Meglátjuk, hogy játszanak-e holnap.”

A kupadöntő helyszíne: „Az elnök úr már nyilatkozott ezzel kapcsolatban. A döntő időpontjában már folyni fognak az építési munkálatok. Ha ő ezt mondja, akkor az úgy is van. Mindenkinek tudomásul kell vennie ezt.”

PSG kontra Barcelona: „Mindkét csapat nagyszerű kerettel rendelkezik. Kiváló mérkőzésnek ígérkezik ez a találkozó, biztosan nézni fogom.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK