Isco: Nagyon sajnálom Tanót

Az Osasuna ellen aratott győztes mérkőzést követően a játékosok közül Isco, Marcelo, Keylor, Sergio és Nacho osztotta meg gondolatait.

Isco
„Az Osasuna olyan csapat, amelyik jól játszik, az El Sadar pedig igazi erőd nekik, ráadásul a pálya nem volt valami jó állapotban. A végéig szenvedtünk, de megszereztük a három pontot, amit mindannyian annyira akartunk. Nagyon fontos volt a győzelem, 3-1-re diadalmaskodtunk. Szenvedtünk, de ez jó érzés. Boldog vagyok a gólom miatt, és boldog vagyok, hogy a munkámmal segíteni tudtam a csapatot.”

„Tano sérülése egy rosszul időzített közbeszúrás miatt volt. Térd a térddel találkozott, ő pedig lent maradt. Nagyon szörnyű, hogy ilyen csúnya sérülést szenvedett el. Nagyon sajnálom és remélem olyan gyorsan felépül, amennyire csak lehetséges. Nem néztem meg a felvételeket; egy nagyon fagyos pillanat volt, és borzasztó, hogy megtörtént.”

Mérföldkövek Ramosnak és Nachónak: „Sergio igazi vezér, és 500 mérkőzés a Real Madridban olyasmi, amit nagyon kevés játékos tud véghezvinni. Nacho egy olyan játékos, aki mindent jól csinál, engem pedig büszkévé tesz, hogy olyan csapattársaim vannak, mint ők.”

Marcelo
„Nehéz ezen a pályán játszani, Zidane elmondta nekünk ezt a meccs előtt, a szurkolóik nagy nyomást gyakorolnak. Keményen harcoltunk és végig futottunk, határozottan és fogcsikorgatva megszereztük a három pontot. Nagyon ki voltunk éhezve már a játékra, ilyen hosszú idő után.”

Nacho és Ramos dícsérete: „Nacho egy hihetetlen játékos; ahol az edző akarja, ő ott játszik. Az edzéseken mindent belead, ahogy a mérkőzéseken is. Ramosról tudjuk, hogy egy remek vezető, a nagy testvér. Remélem még nagyon sok mérkőzése van hátra itt a csapatnál.”

„Az elmúlt napokban mindenki pihent, ami végül jól jött nekünk, mert a pálya nem volt valami jó állapotban, és így a labdák visszaszerzése többet kivett belőlünk. Jó teljesítményt nyújtottunk. Nem gondolunk az átütemezett mérkőzésekre. Tudtuk, hogy ebben a stadionban nagyon kemény feladat lesz az első hely megtartása a tabellán.”

Tano sérülése: „Nagyon nehéz volt végignézni. A legjobbakat kívánom neki, hiszen az egész karrierje még előtte áll, és remélem gyorsan felépül. Azt is remélem, hogy Danilo sérülése nem komoly. Egy kicsit fáradtnak éreztem magam a végén, de úgy gondolom jól játszottam és friss voltam.”

Kíváncsi vagy arra, hogyan értékelte Zidane a mérkőzést? Kattints ide!

Keylor Navas
„Akárhova is menjünk, mindenhol a három pontért harcolunk. Egy nehéz pályára jöttünk ma, és a három pont miatt jó szájízzel távozunk innen. A La Liga nagyon hosszú, nekünk pedig ezen az úton kell tovább folytatnunk. Tudjuk, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk a Bajnokok Ligájában, de úgy fogunk készülni rá, ahogy mindig is tesszük.”

Pletykák: „Keményen próbálok dolgozni minden nap és kizárom az ehhez hasonló dolgokat. Semmit nem nyerek vagy veszítek ezekkel a dolgokkal. A Madridnak a legjobb játékosokat kell a soraiban tudni és én minden nap keményen dolgozom, hogy a legjobb jegyek, a legjobb játékosok között és képes legyek sok évig még itt maradni.”

Florentino Pérez támogatása: „Ez nagyon fontos nekem, hogy ő kimutatta a bizalmát irányomba. Nyugodt vagyok, és próbálom visszafizetni ezt a bizalmat a védéseimmel, és a csapat segítésével.”

Sergio Ramos
„Hatalmas büszkeség számomra, hogy 500 mérkőzést játszhattam a Real Madridban. Külön öröm, hogy mindezt egy győztes találkozó után mondhatom el. Még nem biztosítottuk be a bajnoki címünket, de nagyon fontos 3 pont volt ez az odavezető úton.”

Pletykák De Geáról: „Bízunk Keylorban, Kikóban és Yáñezben. Mindhárman a legmagasabb szinten teljesítenek az edzéseken.”

Nacho
„Nagyon boldog vagyok. Sosem gondoltam volna, hogy elérem a 100 mérkőzést, most pedig elindulok a következő 100 mérkőzésért, és a következő győzelmekért. Boldogok vagyunk, mert tudtuk, hogy ez ez kemény mérkőzés lehet, pontosan úgy, ahogy végül alakult. Elégedettek vagyunk a három pont miatt.”

Kitekintés: „Ebben a szezonban folyamatosan változik a játékunk. Mindannyian komfortosak vagyunk, mindegy milyen pozícióban kéri az edző, hogy játsszunk. A játékrendszer megváltozásával jobban veszélyeztettük a kapujukat. Boldogok vagyunk és a legfontosabb, hogy megnyertük a mérkőzést.”

„Keylor megmutatta, hogy ő az egyes számú játékos a Real Madridban, ami nem egyszerű. Minden eltelt nappal egyre jobb játékossá válik.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK