Luka Modrić: Hiszünk a címvédésben

Ahogy az a BL-mérkőzések esetén lenni szokott, a vezetőedzőn kívül egy játékos is megosztotta gondolatait a sajtó képviselőivel a mérkőzés előtt: a közelgő összecsapáson kívül személyes fejlődéséről és jövőbeli terveiről is beszélt Luka Modrić.

Napoli: „Egy kiváló csapatról beszélünk, akik nemcsak a középpályán, hanem a támadósorban is nagyon magas minőséget képviselnek. Remek szériát tudhatnak maguk mögött. Nehéz dolgunk lesz. Remek futballra és fizikai fölényre van szükség a győzelemhez. Meg kell nyomnunk a találkozó elejét, hogy megmutassuk az erőnket. Remélhetőleg jó eredménnyel zárjuk a holnap estét.”

A mérkőzés utazókeretét itt találod!

Bernabéu: „Kiváló atmoszférára számítunk. A klub történelméből kifolyólag a Bajnokok Ligája egy nagyon különleges sorozat a Real Madrid számára. Bízunk abban, hogy a szurkolók a legelső perctől támogatni fognak minket.”

Hozzáállás: „A Király-kupából való kiesés semmit nem jelent a BL szempontjából. El kell felejtenünk a Celta ellen történteket. Kemény ellenfél vár ránk, de meg kell mutatnunk, hogy képesek vagyunk magas szinten játszani. Otthon játszunk, ezért nagyon fontos, hogy lehetőleg ne kapjunk egyetlen gólt sem. Ez nagyon fontos.”

194 mérkőzés a királyi gárdánál: „Közel 200 meccset játszottam a Real Madridnál, ez egy különleges szám. Még sokszor szeretnék pályára lépni a csapat színeiben. Nagyon sokat fejlődtem játékosként és emberként is Madridban. Ha ilyen nagyszerű játékosok és szakemberek vesznek körül, az ösztönzőleg hat rád. Nagyon örülök az eddig elért eredményeimnek, de ahogy mondtam, még évekig szeretném hasonlóan folytatni.”

Maradona: „Személyesen ismerem őt, hiszen már többször találkoztunk. Legutoljára a FIFA-gálán. Örülünk, hogy itt van. Diego egy remek ember és a történelem egyik legjobb játékosa. Szerencsések vagyunk, hogy ő már nem fog játszani holnap.”

Bale: „Senkinek sem könnyű, ha nem játszhat sérülésekből kifolyólag. Gareth nagyszerűen dolgozott a rehabilitációja alatt. Én úgy látom, hogy már nagyon várja a visszatérést. Természetesen nagyon hiányzik nekünk. Mentálisan jó állapotban van, nem szegte kedvét a sérülés.”

Címvédés: „Ez eddig még egyetlen csapatnak sem sikerült, de hiszünk abban, hogy mi véghezvihetjük mindezt. Egyelőre mindig csak a következő összecsapásra koncentrálunk. Lépésről lépésre, így akarunk dolgozni.”

Kíváncsi vagy, hogyan vélekedik a mérkőzésről a mester? Zinédine Zidane szavait itt olvashatod!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK