Albiol: Nem félünk, be akarjuk gyűjteni a nagy skalpot

Ma este több korábbi Real Madrid-játékos is pályára lép a Napoli színeiben. José Callejón Madridban nevelkedett, majd egy kisebb kitérő után tért vissza Mourinho csapatába. A másik spanyol, Raúl Albiol 2009-ben érkezett Benzemával, Ronaldóval és Kakával, majd négy év után Olaszországba távozott. Az esti mérkőzés előtt ők nyilatkoztak az újságíróknak. Beszéltek a találkozóról, a visszatérésről és a Napoli erősségeiről is.

José Callejón oda tér vissza ma este, ahol megtanulta a futball alapjait. A madridi nevelésű támadó most ellenfélként lép pályára a Santiago Bernabéu közönsége előtt.

Visszatérés Madridba: „Különleges mérkőzés lesz számomra. Rengeteg győzelmet ünnepelhettem ebben a stadionban, boldogan térek vissza. Sok barátomat is viszont láthatom, hiszen Sergio Ramosszal, Carvajallal, Nachóval és Cristiano Ronaldóval is gyakran beszélünk. Alig várom, hogy újra lássam a srácokat.”

A mérkőzés: „Minden találkozó fontos, de pályára lépni a Bernabéuban mindig különleges élmény. Kulcsfontosságú mérkőzés lesz a szerdai, ami nagyban befolyásolhatja a továbbjutást. Természetesen nem mi vagyunk az esélyesek, de nagy reményekkel jövünk, előrébb akarunk lépni. Nagyszerű alkalom erre, hogy a Bernabéuban bizonyíthatunk. Már a döntetlen is fantasztikus eredmény lenne, de még fontosabb, hogy betaláljunk. Hiszünk ebben, jó formában vagyunk. Európában nem számítunk egy tapasztalt csapatnak. Ha megmutatjuk, mit tudunk, és a pályán bizonyítjuk rátermettségünket, akkor fontos lépéseket tehetünk a továbbjutás felé.”

Egy másik nagy visszatérője is lesz a szerda esti mérkőzésnek, hiszen Callejón mellett a rutinus védő, Raúl Albiol is szerepelt korábban a Real Madridban.

A mérkőzés: „Egy összetartó csapat vagyunk, akiknek lételeme a fejőldés. Minden évben szeretnénk előrébb jutni. Tavaly az Európa-ligában szerepeltünk, most pedig a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Real Madrid lesz az ellenfelünk. Nagyszerű lehetőség, hogy begyűjtsünk egy nagy skalpot. Nem félünk, de tudjuk, hogy az első perctől koncentrálnunk kell, egy percig sem szabad kiengednünk. Jól szeretnénk játszani, és egy jó eredményt akarunk elérni. Nem akarunk és nem is fogunk változtatni a játékfelfogásunkon. Jól érezzük magunkat, amikor támadnunk kell, erre épül a játékunk. Mindig győzni akarunk, mentálisan erősek vagyunk.”

Cristiano Ronaldo: „Cristiano mindig veszélyes. Ismerjük őt, és azt is, hogy mire képes. Nagyon kemény meccsre számítok. Ő a világ egyik legjobb játékosa, nagyon nehéz őt megállítani. De nemcsak rá kell figyelnünk, hanem az egész csapatra. Remélhetőleg nem hagyunk nekik sok területet, csapatként kell együtt dolgoznunk.”

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK