Ramos: A sorsunk a mi kezünkben van

A Villarreal elleni fordítás főszereplői nyilatkoztak a mérkőzés után: a következőkben Sergio Ramos, Marcelo és Dani Carvajal gondolatai olvashatók a találkozóval kapcsolatban.

Sergio Ramos
„Az eredmény igazságos. Tudtuk, hogy létfontosságú a mai három pont, és tekintve a mutatott morálunkat, ez önbizalmat adhat a soron következő mérkőzésekre, melyek nagyon fontosak. A Barcelona szintén nyert, folyamatosan nyomás alatt tartanak minket. A lényeg az volt, hogy megtartsuk a távolságo, ez sikerült.”

„A csapat reakciója nagyon jó volt. A két bekapott gól után nem volt más, menteni akartuk a három pontot, hogy az élen maradhassunk. Az első félidő sokkal nehezebb volt, de a második játékrészében jobban kontrolláltuk a játékot, többet birtokoltuk a labdát és jó néhány gólszerzési lehetőséget is kialakítottunk.”

A bajnokság élmezőnye: „Nagyon nehéz lesz a végjáték. Az előző idényben egészen a legvégéig versenyben voltunk a bajnoki címért, s úgy néz ki, hogy idén is szoros küzdelem lesz a vége. Bármelyik csapat is legyen a soron következő ellenfelünk, próbálják majd megnehezíteni a dolgunk. Továbbra is meg akarjuk szerezni a három pontokat, hogy lehetségessé váljon a bajnokság megnyerése. A sorsunk szerencsére a saját kezünkben van. Arra koncentrálunk, hogy javuljunk.”

Isco és Morata: „Gratulálnunk kell nekik, beszálltak a mérkőzésbe és hozzájárultak a csapat sikeréhez. Habár kevesebb perc jut nekik, azzal a mentalitással kell dolgozniuk, amellyel segíthetik a csapatot. Ők is tudják, hogy a versenyhelyzet jót tesz nekünk. Így kell reagálniuk erre.”

Asenjo sérülése: „Ez a mai este rossz híre. Ő egy barát, aki hosszú éveken keresztül szenvedett nagyon komoly sérülésekkel. Reméljük, hogy minél hamarabb felépül és a jövőben elkerüli őt a balszerencse.

Marcelo
„Nem adtuk fel, mindenki keményen dolgozott és harcolt és a csapat végül győzött. Nagyon fontos kiemelnem a csapattársaim elkötelezettségét.”

Kemény meccs: „Egy kiváló csapat ellen játszottunk. Itt nincsenek könnyű mérkőzések. Tudtuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, de nem számítottunk a két bekapott gólra. Minden mérkőzésen nagyon nagy a nyomás rajtunk, függetlenül a többi csapat eredményeitől.”

Dani Carvajal
„A végsőkig harcotunk, az utolsó 30 percben nyújtott teljesítményünk fantasztikus volt. Nagyon nagy bajban voltunk a kétgólos hátránynál, de mindenki teljes erőbedobással futballozott és a dolgok végül elkezdtek működni.  Hihetetlenül fontos volt számunkra a három pont. A megszerzésük során tanúságot tettünk eltökéltéségünkről és bátorságunkról. Tudtuk, hogy a dolgok kezdenek kicsúszni a kezünkből, ezért mindent beleadtunk, hogy megnyerjük a meccset.”

A Villarreal góljai: „A góljaik eladott labdákból születtek és ez egy olyan pont, amin dolgoznunk kell. Meg fogjuk nézni a videókat és tanulunk belőlük. Megszereztük a három pontot, de ezt a mérkőzést fel kell használnunk arra, hogy tanuljunk a hibáinkból és ne kapjunk több ilyen gólt, mert nem mindig leszünk képesek ilyen visszatérésre.”

Kíváncsi vagy Zidane meglátásaira a meccs kapcsán? Kattints ide!

A tizenegyes: „Úgy hiszem, hogy a labda eltalálta Bruno kezét, a bírónak pedig eldöntenie kellett  hogy az eset büntetőt ér-e. A La Liga nagyon hosszú sorozat, ahol néha neked kedveznek a bírói döntések, máskor pedig az ellenfélnek. Végül azonban ezek a dolgok kiegyenlítődnek és a leginkább egyenletesen teljesítő csapat nyeri meg a bajnokságot.”

Harc a ligáért: „A Barcelona egy nagyon nehéz ellenféllel szemben szállította a győzelmet, de a sorsunk a saját kezünkben van: ha minden meccsünket megnyerjük, mi leszünk a bajnokok.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK