Zidane: Nem tudunk minden meccsen így játszani

A francia szakvezető az Eibar felett aratott magabiztos győzelmet követően válaszolt az újságírók kérdéseire.

“Fantasztikusan reagáltunk és nagyon erősen kezdtük a mérkőzést, három gólt szereztünk fél óra alatt. Egy nehéz környezetben léptünk pályára, ahol tudtuk, hogy valós nyomás alá tudnak minket helyezni. Fegyelmezetten játszottunk, az ellenfél tisztelete mellett. Boldog vagyok a játékosok teljesítménye miatt.”

„Bedobtunk néhány játékost, akik mostanában nem játszottak olyan sokat, és ma jól teljesítettek. Elégedett vagyok a reakciójukkal és azzal, ahogy játszottak. Az ellenfelünk rögzített szituációk után okozhatott volna problémát, de a csapat nagyon koncentrált volt. Elégedett vagyok azzal, ahogy válaszoltunk erre a kihívásra.”

Ha a játékosok nyilatkozatait szeretnéd elolvasni, kattints ide!

A csapat válasza: „A szezonban természetesen vannak olyan időszakok, amikor a dolgok nem nekünk kedveznek, nem játszunk túl jól, de ez teljesen rendben van egy hosszú évad során. A csapatom nem tud minden meccsen jól játszani. Ma megmutattuk, hogy tudunk intenzíven és az ellenfelünket tisztelve játszani. Nagyon erősen kezdtünk, jó ütemben és ez nagyon fontos egy olyan pályán, mint ez. Hosszú távon gondolkozunk, még mindig nagyon sok mérkőzés van hátra, de ez a mai nap egy jó előjel számunkra.”

„Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lehet, különösen a levegőben és a második szándékból megszerzett labdák tekintetében. Ők egy nagyon direkt játékot játszanak hazai pályán, mi pedig jól tudtuk ezt kezelni. Jók voltunk labdával és a gyors kontratámadásokkal egyaránt. Korán gólt szereztünk, ami egyszerűbbé tette a dolgokat.”

Benzema dícsérete: „Elégedett vagyok a teljesítményével a két gólja miatt, de még inkább azért, hogy mind a négy találatban szerepet vállalt. Boldog vagyok miatta és a többiek teljesítménye miatt is. Nagyon jól játszottunk. Most pedig pihennünk kell, aztán elkezdjük a felkészülést a keddi mérkőzésre.”

Modrić ovációja: „Nem mindennapos dolog, hogy idegenben ilyen éljenzést kapsz. Örülünk a sikereinek, ő a csapatunk alappillérei közé tartozik. Nagyon jól irányítja a játékot. Luka a pályán kívül is egy példakép, igazi profi. A csapattársai nagyon tisztelik őt.”

Asensio: „Elégedett vagyok a játékával. Nem egyszerű így teljesíteni, ha csak ritkán kapsz esélyt a bizonyításra. Úgy futballozott, mint aki minden harmadik napon pályára lép. Boldog vagyok a gólja és a teljesítménye miatt. Ő is elégedett.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…