Carvajal: A címer győzelmet követel tőlünk

A saját nevelésű jobbhátvéd nyilatkozott a nápolyiak elleni találkozóról.

A meccs: „Kétgólos előnnyel érkeztünk Nápolyba, de tisztában vagyunk azzal, hogy egy nagyon kemény mérkőzésnek nézünk elébe. Az ellenfelünk hatalmas nyomás alá fog helyezni minket. A célunk természetesen a győzelem, ahogy mindig. A mez és a címer ezt követeli meg tőlünk. Be akarunk jutni a negyeddöntőbe.”

Atmoszféra: „Nagyon izgalmas a játékosok számára, hogy ilyen hangulatú stadionokban futballozhatnak. Ez is csak azt bizonyítja, hogy milyen fontos mérkőzésről van szó, ugyanakkor az érdemi dolgok a pályán fognak eldőlni. Beszéltem az egyik barátommal, Pepe Reinával. Ő azt mondta, hogy szenvedni fogunk itt, de a beszélgetésünk nagyon kellemes volt ettől eltekintve.”

Zinédine Zidane szavai a mérkőzést megelőzően.

Az ellenfél: „Az első találkozón mutatott színvonalat kell megtartanunk. Nagyon gyors játékosaik vannak, akik rengeteg gondot okozhatnak nekünk. Magasan támadnak le, de a labdatartás művészetét is nagyszerűen űzik. Csapatként kell játszanunk és nem hagyhatunk üres területeket magunk mögött. Ez a legjobb mód a támadóik megállítására.”

Csapatmunka: „Ha valaki megnézni a statisztikákat, akkor láthatja, hogy minden játékosunk rengeteget fut és remekül látja el saját feladatát a pályán, védekezésben és támadásban is. Ez volt a kulcs az elmúlt évek sikereihez.”

A mérkőzés utazókeretét ide kattintva tekintheted meg!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK