Zidane: Különleges lesz az Ancelottival való találkozás

Zinédine Zidane tartotta meg az Athletic Bilbao elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatóját.

A találkozó: „Tudjuk, hogy ismét egy nehézségekkel teli mérkőzés vár ránk. Az Athletic Bilbao otthonában a világ egyetlen csapatának sincsen könnyű dolga, de folytatnunk kell a pontgyűjtést. A célunk a győzelem. A baszkok remekül fognak védekezni, de úgy gondolom, hogy rendelkezésünkre állnak a győzelemhez szükséges feltételek. Szenvedni fogunk, de önbizalommal várjuk a holnapi meccset.”

„Nem a holnapi nap fog dönteni a bajnokság kimeneteléről. Még mindig nagyon sok találkozó van hátra, de a honlapi három pont különösen fontos lehet a liga megnyerésének szempontjából.”

Bayern München: „A Bajnokok Ligájában egyetlen összecsapás sem könnyű, de most egy különösen kemény ellenfelet kaptunk. Nagyon erős csapattal rendelkeznek. A szurkolóink és a világ összes futballkedvelője is egy remek mérkőzést láthat majd. Abszolút kétesélyes mérkőzés lesz.”

Felállás: „Holnap meglátjátok. A csapat készen áll, ez a legfontosabb.”

Varane: „Még nincs 100%-os állapotban, így nem tart velünk a holnapi összecsapásra. A sérülésében is van valami jó, mert így legalább nem kell elutaznia a válogatottal. Franciaország egyébként mindig különösen izgalmas mérkőzéseket játszik a spanyolokkal.”

Mbappe: „Mbappe majdnem aláírt a Real Madridoz néhány évvel ezelőtt, de végül inkább Monacóba ment. Nem szeretnék többet beszélni az átigazolással kapcsolatos pletykákról, de annyit elmondhatok, hogy ő egy nagyszerű játékos, aki még mindig elképesztően fiatal.”

A mérkőzés utazókeretét ide kattintva tekintheted meg!

Ancelotti: „Még nem beszéltem vele, de számomra nagyon különleges esemény lesz a vele való összecsapás. Ancelotti egy nagyszerű ember és kivételes dolgokat hajtott végre ennél a klubnál. Izgatott vagyok a Bayern München elleni mérkőzés miatt, de most el kell felejtenünk a Bajnokok Ligáját. Holnap fontos mérkőzésünk van az Athletic ellen.”

Április: „Mindig tudunk fejlődni, de úgy vélem, hogy abszolút jó úton haladunk a céljaink eléréséhez. A szezon hátralévő része kiemelt fontossággal bír számunkra, különösen az áprilisi meccsek. Jó dolog, hogy ilyen sokoldalú keret áll a rendelkezésemre. Hamarosan elérkezik az az időszak, melyben minden lényegi kérdés el fog dőlni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

A Barcelona elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a soron következő, Barcelona elleni bajnoki mérkőzésre. A keret Kapusok: Lunin, Kepa, Mario…