Zidane: Piqué szavai nem változtatnak a Real Madrid nagyságán

A francia vezetőedző tartotta meg az Alavés elleni összecsapást megelőző sajtótájékoztatóját.

A találkozó: „Az Alavés legyőzte a Sevillát és a Barcelonát, az Atléticóval pedig döntetlent játszott. Jól tudjuk, hogy egy rendkívül nehéz találkozó vár ránk, de úgy gondolom, hogy megfelelően felkészültünk. Mindenki örül, hogy vége a szünetnek.”

Rotáció: „Most különösen fontos a pihentetés és a megfelelő rotáció. 28 nap, 9 mérkőzés. Mindenkire szükségünk van.”

Edzőség a riválisnál: „Sosem lennék a Barcelona edzője. Azt hiszem, ez a mondat lesz a holnapi újságok címlapján.”

Piqué szavai: „Azért vagyok itt, hogy a holnapi mérkőzésünkről beszéljek, és igazság szerint nem is érdekel más. A játékosokra, a klubra, a szurkolóinkra és a közelgő találkozóra gondolok, semmi másra. A pályán nyújtott teljesítménnyel foglalkozom. Mindenkinek lehet véleménye, de a Real Madrid egy hatalmas klub, ezen semmi sem változtathat. Piquének talán az a célja, hogy megtörje a csapaton belüli harmóniát, nem tudom. Nem szeretnék többet beszélni erről a témáról.”

Raúl lehetséges visszatérése: „Nem tudom a részleteket, de nagyon örülnék a visszatérésének. Mindenki arra vágyik, hogy valami nagyot vigyen véghez ennél a klubnál. A kijelentése a Barcelonával kapcsolatban? Én egyáltalán nem kételkedem a madridizmusában. Akár még az is lehet, hogy edző válik belőle a klubnál.”

Modrić: „Luka rendkívül fontos a csapat számára. Elég sokat játszott az elmúlt időszakban, ezt figyelembe veszem a döntéseim meghozatalakor, de azt is, hogy nagyon jó erőnlétnek örvend. Ha a körülmények engedik, akkor igyekszem őt lecserélni, hogy tartalékolhassa az erejét.”

Ramos: „Sergio sokat játszott az elmúlt hetekben, ezért úgy döntöttem, hogy holnap pihenni fog.”

A mérkőzés utazókeretének megtekintéséhez kattints ide!

Cristiano: „Játszani fog holnap. Remélhetőleg nem gyűjt újabb sárga lapot, hiszen az eltiltást jelentene.”

Áprilisi tervek: „A tervem mindig ugyanaz. Lesznek olyanok, akik többet játszanak másoknál, de azt szeretném, ha minden játékosom fontosnak érezné magát. Számomra a mindennapok során végzett munka bír a legnagyobb értékkel. Tisztán látjuk magunk előtt a célokat, amelyeket el szeretnénk érni a szezon végére.”

Jó állapot: „Nagyon keményen dolgozunk az elmúlt hónapokban. A játékosaim rendkívül jó fizikai állapotban vannak, én pedig természetesen nagyon örülök ennek. Minden edző erre vágyik.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK