Isco: Nagyon boldog vagyok

Kiko Casilla, Isco, Nacho és a klub intézményi kapcsolatfelelőse is nyilatkozott az Alavés elleni győzelmet követően.

Isco
Értékelés:
„Nem volt könnyű mérkőzés, de sikerült megszereznünk a győzelmet. A gólom? Éles volt a szög, de minden erőmet beleadtam a lövésbe. Sajnos nem sikerült korábban lezárni a találkozót, de újabb három pontot gyűjtöttünk, ez a lényeg. Ez a hónap nagyon kemény lesz a csapat számára, de úgy vélem, hogy megfelelően felkészültünk.”

Jövő: „Jól érzem magam. Ha a kezdőcsapat tagjaként léphetek pályára, akkor megpróbálom a legtöbbet kihozni a lehetőségből. Nagyon boldog vagyok.”

Kiko Casilla
„Mindannyian örülünk a győzelemnek és a három pont megszerzésének. Jelen esetben az eredmény nem mutatja meg, hogy mennyire nehéz találkozót játszottunk. A hitünknek köszönhetők a jó eredmények, sosem adjuk fel. Sok helyzetet alakítottunk ki, de végül az egyéni megvillanások döntöttek. Április? Nagy feladat, de meg fogunk birkózni vele.”

Esély: „Élveztem a mai napot. Próbálok minden lehetőséget megragadni, amelyet az edző ad számomra. A kapuskérdéssel kapcsolatos találgatásokat meghagyom a média munkatársainak. Ami engem illet, természetesen szeretnék minél többet játszani.”

Isco: „Örülünk a sikereinek. Mindenki azt szeretné, ha hosszabbítana.”

Navas: „Igazságtalan, ahogy az emberek bánnak Keylorral. Néhány embernek túlságosan rövid a memóriája, vagy csak a tisztelet hiányzik belőlük, de nagyon könnyen elfelejtkeznek Keylor nagyszerű megmozdulásairól és védéseiről.”

Nacho
A meccs:
„Nagyon örülök a győzelemnek, de ez a többiekről is elmondható. A válogatott szünet utáni mérkőzések mindig nehezek. Az összes pontot sikerült megszereznünk. Boldoggá tesz a játéklehetőség, hiszen minden nap ezért dolgozom.”

Isco: „Fantasztikus játékos. Nem nehéz elképzelni számomra, hogy a Barcelona és más topcsapatok érdeklődnek iránta. Ő a csapat meghatározó tagja, ez mindig is így volt. Nagy előnyére válna a Real Madridnak, ha a jövőben is azon a szinten folytatja, ahol most van.”

Zidane szavainak elolvasásáhos kattints ide!

Támogatás: „Nagyon hálás vagyok a közönségnek, hogy a gólom után a nevemet énekelték, de azt szeretném kérni tőlük, hogy minden játékosunkat támogassák.”

Piqué: „Madridistaként egyáltalán nem értek egyet Piqué szavaival. Büszkévé és boldoggá tesz, hogy ezt a mezt viselhetem. A Real Madrid számtalan érték fontosságát tanította meg nekem gyerekkoromban.”

Emilio Butragueño
Az ellenfél: „Az Alavés rendkívül szervezetten játszott és nagyszerűen védekezett, de számos helyzetet sikerült kialakítanunk. Az első és a második gól döntő jelentőséggel bírt. A Bernabéuban még a jól teljesítő ellenfelek is megszenvednek, a mai nap és az eredmény tökéletes példa volt erre.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK