Isco: Mindig is azt mondtam, hogy maradni akarok

A Sporting Gijón fölött aratott győzelmet követően Isco, Nacho, Marcelo, Lucas és Mateo Kovačić osztotta meg gondolatait.

Isco
Mérkőzés:
„Nem kontrolláltunk úgy, ahogy kellett volna, de ismét tanúbizonyságot tettünk a Real Madrid szellemiségéről. A hármas sípszó előtt egyetlen percre sem adjuk fel.”

Siker: „Amikor pályára lépek, mindig igyekszem a legtöbbet nyújtani a csapat sikereinek érdekében. Ma én döntöttem el a mérkőzést, de minden játékos fontos. Egy csapat vagyunk.”

Kedd: „Az edző dönti el, hogy kezdeni fogok-e a Bajnokok Ligájában. Nem szoktam panaszkodni, de minden játékos többet szeretne játszani, ez természetes. Az is igaz, hogy nem kaptam túlságosan sok lehetőséget ebben az évben, de senki sem vonhatja kétségbe Zidane módszereit és sikerességét, még én sem.”

Jövő: „Az utolsó gólt nem magam miatt, hanem a győzelem miatt ünnepeltem. Nem akarok belefolyni kétértelmű vitákba. Ez a világ legnagyobb klubja, hosszú évekig szeretnék még itt maradni. Nagyon sok újságíró hazudik. Sokszor ferdítik el a szavaimat, de én mindig is azt mondtam, hogy maradni akarok. Ezt most is így gondolom. Jobban szeretek a pályán bizonyítani, mint naponta többször nyilatkozni. Profiként akarom végezni a munkámat.”

Nacho
„Nagyon örülünk a győzelemnek, mert már előzetesen is egy hasonlóan nehéz találkozóra számítottunk. Nagyon fontos volt, hogy ma három ponttal távozzunk.”

Isco: „Fantasztikus játékos, ez már évekkel ezelőtt is látszott rajta. Nagyon remélem, hogy a maradás mellett fog dönteni, hiszen így még évekig gyönyörködhetnénk a játékában.”

Sárga lap: „Nem voltak keményebb belépőim, így ott lehetek az El Clásicón.”

Játéklehetőség: „Már korábban is elmondtam, hogy idén kiugróan sok lehetőséget kapok. Nagyon boldog vagyok. Sergio mellett különösen könnyű játszani.”

Zinédine Zidane is nyilatkozott a mérkőzést követően!

Marcelo
Szenvedés:
„Egyetlen mérkőzés sem könnyű. Sokat szenvedtünk. Minden játékosunk jól teljesített, annak ellenére, hogy a legtöbben már elég régen léptek pályára. Megkönnyebbülést éreztem a harmadik gólunknál, hiszen ez újabb három pontot jelent. Ezt akartuk.”

Fáradtság: „Nincsen sok időnk pihenni, hiszen kedden újabb találkozó vár ránk. Jó erőnléti állapotban vagyunk. Ilyen sűrű menetrendnél elkerülhetetlen, hogy a játékosok mentálisan terheltté váljanak, de nagyszerű keretünk van, így ez nem okoz problémát.”

Isco: „Örülni fog a góljainak és az eredménynek is. A többiekhez hasonlóan ő is nagyon keményen dolgozik. Megérdemli a sikert.”

Kulcsfontosságú hét: „Mindig csak a soron következő mérkőzésre koncentrálunk. Eddig a Sporting járt az eszünkben, holnaptól a Bayern München, aztán majd a Barça.”

Lucas Vázquez
Harag:
 „Mindenki játszani akar, de nem ezért voltam ideges a lecselésemkor, hanem a játék állása miatt. Természetesen, hogy nem haragszom az edzőmre. Hatalmas téttel bírt a mérkőzés, és már alig volt hátra néhány perc.”

La Liga: „Hét mérkőzés van még hátra a bajnokságból. Továbbra is keményen kell dolgoznunk, ahogy eddig. Minden találkozón olyan mentalitásban kell pályára lépnünk, mintha az lenne a legutólsó meccsnap.”

Isco: „Nagyon magas szinten futballozott ma. Fontos számunkra, egy nagyszerű játékos, aki már sokszor bizonyított.”

Mateo Kovačić
Isco játéka: „Isco hihetetlenül játszott, két gólt is szerzett és végig nagyon jól dolgozott a mezőnyben, de azt hiszem az egész csapat dicséretet érdemel az eredmény miatt.”

Keret: „Néhányan talán nem játszunk túlságosan sokat, de a keret összes tagja egyformán fontos.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK