Hamarosan: Isco 2022!

A Marca mai számában számolt be arról, hogy Isco és a Real Madrid tisztázták a szerződéshosszabbítás részleteit és már csak a hivatalos bejelentés időpontja a kérdés.

Isco idei szezonja leginkább egy hullámvasúthoz hasonlítható, hiszen a kezdeti mellőzés után többször lehetőséget kapott, majd ismét kikerült Zidane elképzeléseiből. Nem egyszer tényként állították a spanyol és más lapok is, hogy nyáron minden bizonnyal elválnak a játékos és a klub útjai. Záporoztak az érdeklődők, sokasodtak a pletykák, miközben Isco hihetlenül profi hozzáállást tanusított. Több interjúban is megemlítette, hogy Madridban képzeli el a jövőt, de több lehetőségre vágyik. Ezek a kijelentések alapot adtak a szóbeszédekhez, pedig Isco mindig hozzátette, hogy Zidane az edző, ő dönt, amit minden játékosnak tiszteletben kell tartania.

Isco a kispadon töltött hosszú-hosszú percek alatt sem vesztette el a lelkesedését és a hitét. Egy dolog éltette: a bizonyítás. Tavasszal pedig ismét megmutatta a világnak és Zidane-nak, hogy mekkora potenciál lakozik benne. A francia mester folyamatosan támogatásáról biztosította a játékost, többször elmondta, azt akarja, hogy Isco hosszabbítson, mert fontos a csapatnak.

Isco stats

Úgy néz ki, hogy a szurkolók, Isco és Zidane akarata beteljesedik, hiszen megszületett az egyezség a játékos és a klub között a közös folytatásról. Isco édesapja – egyben képviselője -, Paco Alarcón a múlthéten ült tárgyalóasztalhoz a Real Madrid képviselőivel. A találkozó pedig sikerrel zárult, melynek értelmében Isco, 2018 nyarán lejáró szerződését (talán a mezszámát alapul véve) 2022. június 30-ig fogják meghosszabbítani. Nem csak az évek száma, de fizetése is gyarapodik, mivel az eddigi, 3 millió eurós fizetését megduplázzák. Ezzel pedig az ötödik fizetési kalapba kerül, amivel a hetedik legjobban fizetett játékosa lesz a csapatnak, csak Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale, Sergio Ramos, Toni Kroos és Luka Modrić keres majd nála többet.

A Real Madrid december óta készíti elő az új szerződést, most pedig sikerül pontot tenni az ügy végére. Ez nagy fordulatot hozhat Isco életében is, hiszen biztosított a madridi jövője. Sőt, valószínűsíthető, hogy Gareth Bale sérülése miatt a pályán is újra megkapja a lehetőséget. Isco eddig is ezzel a "nyomással" a vállán bizonyította tehetségét és elszántságát. Nem csak testben és cselekben, de fejben is rendkívül erős játékos.

A szezon legkiélezettebb részéhez érkeztünk, ahol nagy szükség lesz a spanyol játékára. Nem kérdés, hogy ezzel a lépéssel egy még inkább feltüzelt Iscót láthatnak a szurkolók. Egy még inkább feltüzelt Iscóra számíthat Zidane. Csak számítson is rá…

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK