Buffon: Sajnáltam, hogy Morata eligazolt a Juventusból

A Juventus és az olasz válogatott legendás kapusa, Gianluigi Buffon egy Realmadrid TV által készített, Moratáról szóló műsorban mondta el gondolatait a spanyol támadóról.

„Emlékszem, hogy az érkezése után eltartott néhány hónapig, amíg beilleszkedett, de megértette, hogy a spanyol futball nagyban különbözik az olasztól.”

„A Juve is teljesen másképp játszik, mint a Madrid. Sajnálatos volt számomra a távozása, mivel egy olyan nagyszerű tehetséget veszítettünk el, aki korából adódóan is fejlődés és a jobbá válás előtt állt, de a tény, hogy jól megy neki a játék, örömmel tölt el.”

„Fiatal srácként hajlamos vagy minden helyzetet szélsőségesen kezelni. Vagy nagyon boldog vagy, vagy hihetetlenül lehangolt, ha a dolgok épp nem alakulnak jól."

Buffon, Morata

„Voltak rossz periódusai, sokat szenvedett az új környezet miatt. Én sokszor beszéltem vele erről. Nagyon kedveltem, és megsajnáltam. Szerettem volna segíteni, biztonságot nyújtani neki.”

„Úgy gondoltam, hogy megérdemli egy csapattárs segítségét, és ha valakin azt látom, hogy ilyen keményen dolgozik, ennyire elkötelezett, de mégis szenved, akkor segíteni akarok neki.”

„A legjobb emlékem róla a győztes gólja az olasz kupa döntőjéből. Minden, amit mondtam róla, teljesen megérdemelt. Idővel a Juventus vezére is lehetett volna.”

Ide kattintva azt is elolvashatod, hogy mit mondott a TV-műsorban Morata!

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK