Vinícius Júnior orvosi papírjai már Madridban

Úgy néz ki, ez az orvosi vizsgálatok napja; jövőre érkezhet Vinícius Júnior.

A Globoesporte értesülései szerint a Real Madrid is megkapta Vinícius Júnior orvosi vizsgálatának részleteit. A brazil tehetség tegnap vett részt csapata, a Flamengo kötelező orvosi felülvizsgálatán, melynek eredményeit a spanyol klubnak is továbbították. Ezen a vizsgálaton minden játékosnak át kell esnie az ottani szabályok szerint.

A 16 éves futballista nagyon közel áll ahhoz, hogy a Real Madrid játékosa legyen. Lényegében már csak az aláírás hiányzik, bár ha létre is jön az üzlet, életkorából kifolyólag csak 2018 nyarán, 18 évesen csatlakozik a csapathoz. A brazil lap szerint a Real Madrid végül 45 millió euróért vásárolja meg a fiatal játékost. Ez az összeg 15 millióval meghaladja a kivásárlási árát, és 20 millióval több, mint amit a Barcelona ajánlott érte.

A madridi lapok mellett a transzfert egyébként még a katalán sportsajtó legfőbb zászlóshajója, a SPORT is megerősítette. Szerintük a brazil játékos 45 millió euró fejében kerül a spanyol fővárosba, 8 millió eurót kap a játékost képviselő ügynökség, további 8 millió euró pedig különböző bónuszok formájában kerül majd rögzítésre a szerződésben. A teljes vételár így tehát elérheti a 61 millió eurót.

Vinicius Jr.

Forrás: AS; SPORT
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK