“Pincér, egy Coca-Colát!”

Örök igazság, hogy aki varázsol a pályán, varázsoljon a kispadon is. Isco nagyon igyekszik, hogy megfeleljen ennek a mendemondának.

Van egy régi vicc, amikor meccset néz a spanyol, a horvát és a német. Annyira talán nem is vicc, mert a Granada elleni mérkőzésen tényleg megtörtént. A hétvégi találkozó hevében – vagy egyszerűen csak a melegtől – a hazaiak edzője, Tony Adams megvált kabátjától. Eleganciájából mit sem veszített az ing-mellény kombinációval, sőt, a vendég kispad is felfigyelt az akcióra és beindult a képzettársítás művészete.

Real Madrid bench

Karim Benzema, az "alvilági" életérzésének megfelelően egy krupiét vélt felfedezni Adamsben, aki az eldugott kaszinók pókerasztalainál a legkülönösebb alakoknak szórja a lapokat. Mariano, zsenge ifjúként egyszerűen csak imitálta az edző mozdulatait. A kispadon azonban Isco lett az aktuális – Sas József-díjas –  poénmester, pedig nagy teher volt rajta, hiszen egy horvát és egy német ízlésének kellett megfelelni.

"Pincér, egy Coca-Colát!" – kiáltotta a spanyol középpályás a mellényes Tony Adams felé, majd bezsebelte a nemzetközi hátveregetéseket.

Remélhetőleg ez a jó hangulat még sokáig kitart. Mondjuk egy duplázás elég tartóssá tudná tenni…

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…