Pérez: Szeretném, ha egyben maradna a csapat, de Zidane fog dönteni

A történelmi címvédés után a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez is nyilatkozott.

A győzelem, és ami mögötte van
"Hihetetlen győzelmet aratott a csapat, de ez nem meglepő, hiszen elképesztő a keret, olyan vezérei vannak, mint Sergio Ramos vagy épp Cristiano Ronaldo. Nem beszélve a edzőről, a zseniális Zinédine Zidane-ról. Ez a győzelem a játékosok és a szurkolók közötti összetartásról szólt. Nagyszerű munkát végeztek. Úgy gondolom, a projekt ragyogóan működik: nálunk játszanak a világ legjobbjai, közöttük számos fiatallal. Ez az év ennek a következetes munkának a gyümölcse. Amikor a sztárok nem játszottak, akkor játszottak helyettük a "kölykök", és ők is nagyon jól teljesítettek. Ez mind Zidane érdeme, aki 2001-ben is sokat segített a csapatnak játékosként, most pedig edzőként tette és teszi ugyanezt. Mindannyian köszönettel tartozunk neki."

Zidane and Perez

Köszönet
"Gratulálunk a Juventusnak, nagyszerű szezonjuk volt, megérdemelten jutottak a Bajnokok Ligája döntőjébe. A szurkolók hihetetlenek voltak, példaértékűen viselkedtek. Ez pedig nagyon jó a futballnak, és annak, amit a futball reprezentál a világban. Továbbra is Zidane marad az edző, hiszen élő szerződése van. Ha ma nem nyertünk volna, akkor is ő maradt volna a csapat edzője. Még csak 17 hónapja van itt és már kétszer megnyerte a Bajnokok Ligáját, elhódította a bajnoki trófeát, nyert egy Európai Szuperkupát és egy Klubvilágbajnokságot. Azt hiszem, nehezen lehetett volna ennél jobban csinálni. Kalapot kell emelni Zidane munkája előtt."

A csapat
"Nagyszerű csapatunk van, remélem, hogy még sok évig együtt maradnak. Keylor fantasztikusan védett az egész szezonban. Pontosan ezért van itt, hogy megmutassa, a világ legjobb kapusainak egyike. Nemsokára leülünk az edzővel és megbeszéljük a jövővel kapcsolatos dolgokat. Ő fog dönteni mindenről, hiszen folytatni akarjuk a kemény munkát, hogy jövőre még több rekordot dönthessünk meg. Zidane ennek a nagyszerű zenekarnak a tökéletes karmestere."

Cristiano
"Mit is mondhatnék róla? Szerintem meg fogja nyerni az ötödik Aranylabdáját is. Ebben biztos vagyok. Egyszerűen nincs más, aki nála jobban megérdemelné. Látványosra sikeredett az idény utolsó szakasza."

Legenda
"Ez egy történelmi nap, köszönetet kell mondanom a játékosoknak és az edzőnek is ezért a ragyogó szezonért. Emellett a szurkolóknak is köszönöm, hogy mindvégig a csapat mellett álltak. A szurkolók és a játékosok közötti láthatatlan kapcsolat diadala volt ez. Tovább akarjuk írni a Real Madrid legendát."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK