Ramos: A csapat tökéletes volt

A Tizenkettedik elhódítása után tizenegy játékos nyilatkozott boldogan a sajtó munkatársainak.

Sergio Ramos: „Lehetőségünk volt arra, hogy történelmet írjunk. A pályára lépéskor elhatároztuk, hogy jó munkát fogunk végezni a meccs kezdetétől. Nagyon komoly teljesítményt tettünk le. Megérdemeltük a Bajnokok Ligája győzelmet. A csapat nagyon koncentrált, és most élvezzük ezt a különleges pillanatot.”

„Ez egy történelmi nap, amelyet élveznünk kell. A csapat 10/10-es teljesítményt nyújtott, hihetetlenek voltunk. Ez volt a kulcs a győzelemhez: egy csapatként működtünk, egy irányba haladtunk. Csodálatos közösség vagyunk, amelynek az élén egy remek edző, Zidane áll. Három Bajnokok Ligáját megnyerni az utóbbi négy évben, hihetetlen…”

Zidane mérkőzés utáni nyilatkozatát ide kattintva olvashatod el!

Casemiro: „Mindegyik gól nagyon fontos volt, mindenkinek jár a gratuláció. Egy meglehetősen bonyolult mérkőzés volt, mivel a Juventus nagyon jól játszott. Tudtuk, hogy minőségi csapat, jó focival és kiváló játékosokkal. A Az első tíz percben szenvedtünk, viszont jól fejeztük be a mérkőzést. Képesek voltunk jobb játékra, és a második félidőben tökéletes meccset játszottunk.”

Karim Benzema: „Kivételes pillanat. Nagyszerű csapatunk van. Ezen az úton akarjuk folytatni és további címeket nyerni. Az ilyen pillanatokért futballozunk. Mindig többet akarsz, de ebben a pillanatban boldog vagyok és élvezni akarom a pillanatot.”

Marcelo: „Történelmi tettek hajtottunk végre: két Bajnokok Ligája győzelem sorozatban, a harmadik négy év alatt. Egy korszakot határozunk meg és most itt az ideje, hogy kiélvezzük ezt a szurkolóinkkal közösen. Minden nap keményen dolgoztunk és úgy gondoljuk, ez egy remek szezon volt. Jó fizikális állapotban érkeztünk a mérkőzésre és jobbak voltunk a kapu előtt, mint a Juventus. A mai diadal jól tükrözi az egész szezonunkat.

Isco: „Egy csapat sem tudta megvédeni a Bajnokok Ligája címét, van egy olyan csapatunk amiről a legtöbben csak álmodhatnak. Megérdemelten nyertünk. Egy szenzációs csapattal kerültünk szembe, a második félidőben pedig megmutattuk a Real Madrid legjobb oldalát, amit ebben az évben látni lehetett. Nincs jobb hely futballistaként a Real Madridnál.”

Dani Carvajal: „Relative jó állapotban érkeztem a mérkőzésre és mindent beleadtam a csapatért, amit tudtam. Minden Real Madrid rajongó nagyon örül, és ezt akartuk elérni.”

„Remek csapatunk van amely motivált és nagyon keményen dolgozik. Remélem még hosszú évekig tudjuk ezt a formát tartani. Most élveznünk kell amit elértünk.”

Álvaro Morata: „Egy Bajnokok Ligája győzelemmel visszatérni Madridba egészen hihetetlen érzés. Nagyon boldog vagyok itt, ez egy igazi álom számomra. Az egyetlen dolog amire gondolni tudok, az a Bajnokok Ligája győzelem. Másodszor sikerült megnyerni és nagyon boldog vagyok emiatt.”

Marco Asensio: „Remek második félidőnk volt. A mai egy történelmi nap a Real Madrid számára a duplázás miatt. Nagyon boldog vagyok, hogy gólt tudtam szerezni, és most ezt meg kell ünnepelni. A félidőben arról beszéltünk, hogy miben kell javulnunk. Aztán amikor mentünk a második félidőre, ezt meg is csináltuk.”

Toni Kroos: „Hihetetlenül boldog vagyok. Egyszerűen hihetetlen, hogy sikerült a címvédés. Nagyon nehéz egymás után kétszer elhódítani ezt a trófeát, de nekünk most sikerült. Elképesztő, de ezzel a csapattal semmi sem lehetetlen. Az első félidő nyiltsisakos küzdelem volt, erősen kezdett a Juve. Aztán a második játékrészre sokkal jobb felfogásban jöttünk ki, és ott már nem volt kérdés, ki a a jobb csapat. Megérdemelten nyertünk.”

Keylor Navas: „Két Bajnokok Ligáját megnyerni nagyon nehéz és boldogok vagyunk, hogy ezt elértük. Mindig készenlétben kellett lennünk, mert tudtuk, hogy mi a mai este tétje. Egész évben ezért dolgoztunk. Most kiélvezzük a győzelmet, amit a szurkolóinknak ajánlunk fel.”

Raphaël Varane: „Remek szezon volt, a következő időszak pedig a családdal és a szurkolókkal való ünneplésé. Fantasztikus csapat vagyunk, nem tudjuk hol a határ ennek a gárdának, a továbbiakban is hinni fogunk az erősségeinkben. Tudjuk, hogy a támadóink bármelyik pillanatban gólokat szerezhetnek, emiatt sosem aggódunk. Hideg fejjel mentünk a mérkőzésbe, mert tudtuk hogy végül győzni fogunk.”

Lucas Vázquez: „Zidane elmondta nekem, hogy nagyon sajnálja. Nagyon nehéz döntés volt számára. Nem mondtam neki semmit, az én célom mindig a csapat segítése. Megmutattuk, hogy a csapat együtt van. Nagyon boldogok vagyunk a duplázással.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK