Szerintünk – A végeredmény

Márciusban indult útjára új sorozatunk, a "Szerintünk", melyben szerkesztőségünk lelkes tagjai minden meccs előtt megtippelték a kezdőcsapatot, a végeredményt, no, meg persze a gólszerzőket. Most pedig megnéztük, ki bizonyult a legsikeresebb jósnak az elmúlt három hónap alapján. Következzen a hivatalos Szerintünk-sorrend!

A szerkesztők közötti rangsort egy nem túl bonyolult pontszámítási rendszer segítségével állítottuk fel, melynek lényege, hogy a könnyebben kitalálható történésekért kevesebb pont jár, míg a nehezebben megjósolható, illetve több lehetséges kimenetelű események értelemszerűen több pontot érnek.

Ez alapján a kezdőcsapat tökéletes eltalálásáért 11 pont járt, a pontos eredményért 20, a gólszerző nevének helyes megjósolásáért 5, több gólt lövő játékos esetén pedig góljai számának tökéletes megtippeléséért ugyancsak 5 egység volt a jutalom. Ezenekívül különböző extrapontokat is adtunk azoknak, akik a csereemberek góljait tippelték meg helyesen, valamint azok is plusz előnyhöz jutottak, akik tizenegyest, illetve öngólt találtak el.

Mellékesen jegyezzük meg, hogy egy esetleges tökéletes telitalálatért (teljes kezdőcsapat, pontos eredmény és összes gólszerző megjósolása) plusz 50 pont járt volna, de ezt semelyikünk sem tudta elérni.

Nos, mindezek alapján kezdtük el átvizsgálni meccsről meccsre a tippjeinket, hogy kiderüljön, ki a "legjósabb jós" köztünk.

Az elején úgy tűnt, Gy. András kollégánk lesz az, aki megnyeri a versenyt, hiszen tökéletes tippjeinek köszönhetően majdhogynem befoghatatlannak tűnő előnyre tett szert. Azonban Ronaldóval ellentétben ő nem a végére időzítette jó formáját, hiszen a jószerencse elpártolt mellőle, és a vezetést É. Csongor (Veidt), legújabb szerkesztőnk vette át tőle, miközben a 2-3-4. helyeken vérre menő küzdelem ment a dobogós helyekért András, Zs. Csaba és M. László (mrazo) között.

Féltávhoz érve aztán már Csongor előnye tűnt behozhatatlannak, már szinte mind biztosra vettük, hogy ő nyer. De végül mint mindenben, itt is a BL-döntő döntött. Az izgalmak pedig már-már "decimai" magasságokba hágtak.

Sergio Ramos

Üldözői lépésről lépésre közelítették meg Csongort, és végül sikerült annyi pontot begyűjteniük, hogy a döntő jóslatok előtt így állt a helyzet az élen:

É. Csongor: 268 pont, Gy. András: 247 pont, M. László: 247 pont, Zs. Csaba: 242 pont.

Nos, nem is lennénk Real-szurkolók, ha nem egy utolsó utáni pillanatban történő váratlan esemény döntené el különversenyünk kimenetelét. Merthogy hiába nem vezetett egy percig sem a pontok összeszámolása során, M. László (mrazo) nevű szerkesztőnk Ramost megszégyenítő finissel húzta be a megmérettetést. Méghozzá stílszerűen a BL-döntő 4-1-es Madrid-sikerének helyes megtippelésével, éppen 4 ponttal megelőzve a második helyezettet.

A hivatalos végeredmény:

M. László (mrazo): 283 pont

É. Csongor (Veidt): 279 pont

Gy. András: 263 pont

Zs. Csaba: 258 pont

Ny. Vikor (viiiik): 217 pont

Sz. István (Szoki): 216 pont

K. Kristóf: 170 pont

Nos, M. László kollégánknak szívből gratulálunk, Nektek, kedves olvasók pedig azt tanácsoljuk, ha a következő szezonban egy Real-meccs előtt elindultok a lottózóba, mindig figyeljetek majd oda az ő tippjeire.

És természetesen köszönet azoknak, akik az elmúlt három hónapban a cikkek alatt bármilyen formában velünk együtt tippeltek.

Győztes szerkesztőnk jutalma pedig az alábbi kép:

Cristiano Ronaldo

A "Szerintünk" cikksorozat a következő tétmeccsen természetesen visszatér, akkor izzítjuk újra jósgömbjeinket!

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…