Sergio Ramos: Zidane a teljes keretet megnyerte magának

Sergio Ramos a spanyol MARCA napilapnak adott rövid interjút, melyben értékelte Zinédine Zidane munkáját, beszélt a közeljövőről, és az előszezonról is.

„Zizou minden olyan rekordot megdönt, amelyet az elődjei állítottak be évekkel ezelőtt a Real Madridnál. A sikereinek kulcsa, hogy képes minden tehetségét és játékosként szerzett tapasztalatát átadni a keret valamennyi játékosának. A teljes öltözőt megnyerte magának, ami ekkora nevek mellett közel sem egyszerű dolog. Nagyon közel állunk hozzá.”

„Ami a győzelmeket illeti, a futball nem ad időt arra, hogy ki tudd élvezni a sikereket, ugyanakkor őrületes, hogy négy éven belül háromszor is megnyertük a Bajnokok Ligáját. Amint befejezzük aktív pályafutásunkat, lesz időnk visszatekinteni és értékelni mindazt, amit elértünk. Elég lesz csak ránézni a megszerzett érmekre, trófeákra.”

„Az új idényben a lehető legmagasabb elvárásokat kell támasztanunk saját magunkkal szemben, hiszen évről évre felül kell múlnunk az előző idénybeli teljesítményünket. Még több rekordot szeretnénk megdönteni. Tiszta lappal kell indulnunk, meg kell teremtenünk a megfelelő hangulatot, illetve mindannyiunknak éreznie kell a győzelem és a trófeák iránti vágyat.”

„A 2017-es esztendő nagyon jól sikerült számomra. Fizikálisan most is remekül érzem magam, a személyes érzéseimről is csak hasonlókat tudok mondani. Az előszezon során vár ránk egy El Clásico Miamiban, és szeretnénk a lehető legjobb formába lendülni az idény kezdetéig. A felkészülési mérkőzéseknek hála jó csapatokkal nézhetünk szembe, így mérhetjük igazán, hogy hol is tartunk valójában.”

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK