Zidane: Nem az eredmény a fontos

Zinédine Zidane vezetőedző nyilatkozott a Manchester United elleni barátságos összecsapást követően.

Értékelés: „Hosszú idő óta ez volt az első normál mérkőzésünk. Elégedett vagyok. Az eredmény egyáltalán nem fontos. Volt karaktere a csapatnak, jó eredményt értünk el a rendes játékidőben, mindent beleadtunk, nincsenek sérültjeink, a fiatalok is jól teljesítettek – engem ezek foglalkoztatnak. Nem szabad elfelejtenünk, hogy egy olyan csapat ellen léptünk pályára, akik már több mérkőzésen is szerepeltek az előszezonban. Hamarosan újabb találkozó vár ránk, ahol remélhetőleg jobb formában leszünk. A büntetőpárbaj? Egyik csapatnak sem ment túl jól, de ennek nincsen jelentősége.”

„Az volt a legfontosabb számunkra, hogy végre elkezdhettük a mérkőzéssorozatunkat. A célunk nem a győzelem, hanem az UEFA-szuperkupára való megfelelő felkészülés. Az lesz az idény első tétmérkőzése, és természetesen győzni szeretnénk.”

Új támadó: „Hogy kértem-e olyat a vezetőségtől, hogy igazoljanak le nekem egy konkrét játékost? Nem. Folyamatos kapcsolatban vagyok az elnök úrral, de nem kértem tőle ilyesmit. Jelenleg azzal a 28 játékossal foglalkozom, akik itt vannak velem, ugyanakkor augusztus 31-ig bármi megtörténhet. Ezt már korábban is elmondtam. Jobban örülnék, ha nem az átigazolási pletykák kerülnének az újságok címlapjaira, hanem az, hogy sosem várom el a vezetőségtől, hogy teljesítsék a kívánságaimat. Együtt dolgozunk, mégpedig azzal, ami a rendelkezésünkre áll.”

Sergio Ramos: „Már majdnem készen áll. Néhány nap múlva már teljes értékű edzésmunkát fog végezni a társai társaságában. Erre nagyjából hétfőn vagy kedden fog sor kerülni először. Most azért nem utazott el velünk, mert apróbb fülfájdalmai vannak, de semmi komoly.”

Mérkőzés az MLS sztárjai ellen: „Biztosan nagyszerű összecsapás lesz. Kaká? Ő a Real Madrid egyik fontos játékosa volt éveken keresztül, jó lesz újra látni őt. A célunk az, hogy közönségszórakoztató játékot nyújtsunk, és jó erőnléti állapotba kerüljünk a szezon kezdetére, semmi több.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK