Casemiro: Zidane-nal minden adott a folyamatos fejlődéshez

A csapat brazil tankja, Casemiro adott interjút a Manchester City elleni összecsapást megelőző sajtótájékoztatón.

Terv: „A Real Madrid számára minden mérkőzés fontos, de a célunk egyértelműen az UEFA-szuperkupára való felkészülés. Az edzéseink menete nem sokat változott, elsősorban az erőnléti és a technikai gyakorlatokra koncentrálunk. Kisebb létszámú mérkőzéseket is rendszeresen szoktunk játszani, hogy felvegyük a valódi összecsapások ritmusát.”

Neymar: „Nem tudom, hogy elhagyja-e a Barcelonát. Nincs könnyű helyzetben, hiszen nem egyszerű elhagyni egy ilyen nagy klubot, de én nem szeretnék más klubok játékosairól beszélni, különösen, ha a riválisainkról van szó. Neymar nagyszerű képességekkel rendelkezik, de nem beszéltem vele az átigazolásról. Sokat adhatna a csapatnak, de nem felejthetjük el, hogy ő most a Real Madrid ősi riválisánál játszik.”

Mbappé: „Ahogy mondtam, nem szeretek olyan játékosokról beszélni, akik nem a Real Madrid alkalmazásában állnak. Persze, tagadhatatlan, hogy Mbappé egy kiváló futballista. A BBC triója így is rengeteg gondot képes okozni az ellenfeleinknek, de minél több játékos áll a csapat rendelkezésére, annál jobb. Ismerjük a képességeit, de számomra inkább az a prioritás, hogy a sajátjainkról beszéljek Bale, Benzema, Isco, Marco… nálunk vannak a világ legjobb labdarúgói. Velük tartok a halálig.”

Elszabadult árak: „Habár egyetértek azzal, hogy manapság hatalmas összegeket kell fizetni a játékosokért, nem szabad elfelejtenünk, hogy a klubnál dolgozó szakemberek pontosan tisztában vannak azzal, hogy megéri-e kifizetni ezeket az összegeket. Én nem tudom eldönteni, hogy reálisak-e ezek az árak, de mások igen.”

Zidane: „Kétségtelen, hogy Zidane személyében egy olyan edző áll a csapat élén, akivel lehetséges a folyamatos fejlődés. Ennek elsősorban az az oka, hogy ő maga is játékos volt. Fantasztikus munkát végez, és ismeri az öltözői szokásokat.”

Mentalitás: „Úgy gondolom, hogy az előző szezonom volt az eddigi legjobb. A sikerek ellenére nem változott a mentalitásom. A kemény munkának köszönhetem, hogy eljutottam idáig. Két dolgot szeretnék: segíteni a csapatomnak és győzni, de a kulcsszó továbbra is a munka.”

Ramos: „Azt szeretnénk, ha minél hamarabb visszatérne közénk a pályán, de az apróbb fülproblémái miatt ez még nem lehetséges. Ő a vezérünk.”

Marcos Llorente: „Kiváló szezont tudhat maga mögött. Ő egy olyan játékos, aki rendelkezik a Real Madridhoz szükséges kvalitásokkal és képességekkel. Természetesen minél több játéklehetőségre vágyom, de ez az edző döntése.”

Kaká: „Jó kapcsolatban vagyok vele, és nagyon különleges lesz ellene játszani. Mindenki tudja, hogy miket vitt véghez a futballvilágban. A pályán és a pályán kívül is kedvelem őt. Sokat segített az első madridi évemben. Nagyszerű játékos és remek barát.”

Cristiano jövője: „Cristianónak itt van a helye, hiszen ő a világ legjobb játékosa. Úgy vélem, hogy maradni fog.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK