Cristiano Ronaldo: Az előző szezon fantasztikus volt…

A nyár egyik legnépszerűbb témája volt Cristiano Ronaldo esetleges távozása a Real Madridból. A MARCA most véget vetett minden pletykának.

A madridi kötődésű napilap szerint a csapat portugál aranylabdás sztárja teljesen biztosan a habfehér alakulatnál kezdi meg a következő szezont.

Június 16-án robbant a bomba, méghozzá a portugá A Bola nevű lapnak köszönhetően, akik akkor elsőként állították azt, hogy Ronaldo különböző okok miatt a nyáron távozni fog a Real Madridból.

Ronaldo mindeddig nem szólalt meg hivatalosan az ügyben, most azonban a MARCA-nak azt mondta, hogy továbbra is azt szeretné csinálni, amit eddig: címeket nyerni. Nem számít hogy egyéni díjakat vagy csapattal szerzett trófekat tartogat neki a jövő, egyetlen dologban biztos: hogy amit nyerni fog, azt ugyanabban a mezben fogja, mint amiben az előző három Bajnokok Ligája kupáját is szerezte.

Cristiano Ronaldo

Azaz a Real Madrid mezében.

„Az előző szezonban fantasztikus volt trófeákat nyerni a klubommal, ahogy az egyéni díjak megszerzése is nagyszerű érzés volt. Még egyszer véghez vinni ugyanezeket, még nagyszerűbb lenne” – mondta a portugál a MARCA-nak.

A hangsúly most a „még egyszer”-en van. Ezzel nyilvánvalóvá vált, hogy Ronaldo a jövőben is a Real Madridban látja magát.

Mindehhez pedig kemény munkára van szükség, elsőként érkezni Valdebebasba, majd utolsóként távozni onnan. Erre nincs más recept – és ezt Cristiano Ronaldónál jobban senki sem tudja.

„Évről évre keményen kell dolgoznod” – folytatta a klasszis. „Folytatni fogom a kemény munkát, hiszen a futball az életem, a szenvedélyem.”

Cristiano Ronaldo a lap szerint a Barcelona elleni szuperkupa összecsapáson tér vissza a Camp Nou-ban.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK