2018. július 18., szerda

Vallejo: A Real Madrid mezének viselése komoly felelősséggel jár

  • É. Csongor (Veidt)
  • 2017.07.27. 23:36
A csütörtöki tréning után a klub újdonsült hátvédje, Jesús Vallejo nyilatkozott röviden.

Debütálás a Manchester City ellen: „Ahogy azt a bemutatásomkor is mondtam, a Real Madrid mezét viselni komoly felelősség, ugyanakkor ez olyasvalami, ami rendkívül büszkévé tesz. Habár a végeredmény csalódást keltő lett számunkra, nagyon örülök a debütálásomnak. Nem is kérdés, hogy keményen kell dolgoznunk a következő összecsapásra való felkészülés érdekében.”

„A becserélésünk előtt Zidane azt mondta nekem, a többi U21-es játékosnak és a beálló fiataloknak, hogy maradjunk nyugodtak és élvezzük a játékot. Az edzések remek hangulatban telnek. Persze, nagyon kemények is, de pontosan erre van szükségünk a formába lendüléshez. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek.”

Barcelona: „Hamarosan indulunk Miamiba, ahol újabb kihívásokkal kell majd szembenéznünk. Egy El Clásico mindig különleges, még akkor is, ha csupán egy barátságos mérkőzésről van szó. Már egy hete dolgozom a többiekkel. Az én célom csupán annyi, hogy segítsem a csapattársaimat, és amennyiben az edző bizalmat szavaz nekem, akkor a legjobb formámat hozzam.”

Várakozások: „Felelősségtudattal és hatalmas izgalommal várjuk az új szezont. Nyilvánvaló, hogy nem lesz könnyű sikeresebb évet produkálni a tavalyinál, de ez a Real Madrid, így a cél mindig a fejlődés és a kihívások legyőzése. Hamarosan készen állunk.”


Hozzászólások

Tabella