Ramos: Nem szeretünk veszíteni barátságos mérkőzésen sem

Sergio Ramos csatlakozott ezúttal Zidane-hoz a Miamiban rendezendő El Clásicót megelőző sajtótájékoztató alkalmával.

A mérkőzésről

Az elmúlt években a klub azt az utat járja, hogy a világ legjobb csapataival mérkőzik meg nyaranta. A szurkolók számára ez rendkívül látványosnak hathat. Számunkra is a lehető legjobb, hogy egy klasszikussal vezethetjük fel ezt a szezont. Egy El Clásicós tapasztalat ilyenkor felkészíthet bennünket a ránk váró kihívásokra. Számos címet kell megvédenünk idén, és az egyik legjobb ellenféllel találkozni mindig egyfajta pluszt jelent.

A pályafutásáról

Minden év más és más. Az lenne a legjobb, ha mindent megnyernék. Ugyanazzal az ambícióval vágunk neki minden évnek, hiszen azt csinálhatjuk, amit szeretünk, és ez nem más mint a foci. Emiatt igen kiváltságosnak érzem magam, és épp ezért próbálom a maximumot nyújtani minden edzésen és mérkőzésen egyaránt. Szeretnék a legmagasabb szinten játszani, ameddig csak lehet. 

170729_Ramos

A City elleni találkozóról

Nem szeretünk veszíteni barátságos mérkőzésen sem. Az eredmény nem alakult jól, de keményen dolgoztunk, és ellenfelünk egy meccs előnyben is volt hozzánk képest. Megfelelően készülünk, hogy elérjük a kívánt szintet. A Barcelona elleni mérkőzésből is megpróbáljuk kihozni a legtöbbet, és ha ez elég lenne egy győzelemre, akkor az remek dolog lenne.

Mbappéról

Felesleges belemenni feltételezésekbe, olyan játékosokról beszélni, akik nem a klub igazolt labdarúgói, csupán az időnk vesztegetése. Jó játékosnak tűnik, ígéretes jövő előtt állhat, és tényleg nem szeretnék megbántani senkit, de időpocsékolás számomra a Real Madridon kívüli játékosokról beszélgetni. Az elmúlt években elég sok címet sikerült megnyernünk, és ez azt jelzi, hogy számos labdarúgó nálunk játszik a legjobbak közül.

Tanácsai a gyerekek számára

Úgy vélem, hogy a sport egy lehetséges életút, de ennek mindenképpen párosulnia kell a tanulással. Legyetek boldogok, sportoljatok örömmel és vigyázzatok magatokra. És legyetek alázatosak, mert kemény munkával és következetességgel elérhetitek az álmaitokat.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK